Akinek alacsony a fájdalomküszöbe, hogy viselte vagy hogy készül a szülésre?
Figyelt kérdés
Nem mondom,hogy az enyém annyira alacsony,de a szüléstöl nagyon be vagyok sz..va! Ezért érdekelne,hogy aki tényleg fél egy vérvételtöl,akkor a szüléssel hogy áll?
40 hetes vok
2009. jún. 9. 22:24
11/12 anonim válasza:
Lehet hogy fáj ,de az igazi ,hüvelyi szülésnél nincs természetesebb a világon!!
És mondom aki félt igazán az én voltam ,de meg van és túléltem!!
12/12 anonim válasza:
Szia!Én is para vagyok tű+én=ájulás,na ehez képest már elég korán befektetek és mindennap megcsapoltak úgynéztem ki mnt egy narkós.36hetesen hazaengedtek következő héten megszültem .Na hallod a tűt akkor a kezemben észre sem vettem,3óra alatt megvolt az egész.Hát nem volt egy kellemes de tudod amikor rám rakták az én tiszta ragacsos kisbabámat ezt nem lehet leírni.Biztos sokan így vannak ezzel....Lehet,hogy már te is tudod azóta.....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!