NST-n az eredmény nem reaktív, majd új vizsgálattal reaktív. Minden rendben van?
Ma 2x néztek meg NST-n, mert először nem reaktyv lett az eredmény. Napok óta alig mocorog a kicsim és már ez is zavart... Most meg ez az eredmény... A méhszájam 2000, az UH jó! Remélem minden rendben van a lányommal! Valaki volt így? Minden rendben lesz? Holnap is megyek újabb vizsgálatra.
37+2hkm
Szerintem erre a kérdésre az válaszoljon, aki megnézte az NST-det.
Az én kislányomat pl. ÁLLANDÓAN ébresztgetni kellett, csoki, süti, kóla, kávé, cukros üdítő meg se kottyant neki. Most 7 hónapos és elképesztően nyugodt gyerek, természetesen egészséges.
Köszönöm a válaszokat!
Kedves 3.! Beszéltem az orvosommal is, mert ma ő volt ott. A második eredményt is megnézte és arra azt mondta, hogy jó, de látszott rajta, hogy ő is megijedt az első láttán. Ő mondta, hogy lehet naponta be kellene mennem. Csak kíváncsi voltam, hogy esetleg van-e itt valaki, aki hasonló cipőben járt vagy tud valami jó tanácsot mondani.
Szia!
Igazán nem rossz szándékúan írom, de leírom, hátha kicsit okosabb leszel tőle:
nekem a 37. héten volt rossz az NST, aznap du. újra megismételték, már jó volt. Többet nem foglalkozott velem a (fogadott) orvosom. A 37. héten indult is a szülés (2.baba, tudtam mi a helyzet), de estére csitultak a fájások, elmúlt. Pedig tényleg fájások voltak, nem jóslók, ismerem mindkettőt. Ezt még eljátszottuk 2x (hogy azt hittem indulni kell, estig vártunk és a fekvéstől elmúltak). 41 hetesen túlhordás miatt befektettek, az NST ott sem volt jó az indítás alatt, végül császár lett, 4x volt a babán a köldökzsinór.
Már a 37. heti NST-n nem stimmelt (a szülésznő mondta is, hogy furcsa a szívhang), dokimat nem érdekelte. Szóval már rég megindult volna a szülés, csak a zsinór visszarántotta, emiatt nem nyomta eléggé a méhszájat, ami nem generálta tovább a fájásokat, és fekvés hatására ugye még kevésbé nyomult a baba feje a méhszájhoz.
Ha láttad volna, milyen csúnya csúcsos volt a feje a császár utáni napokban... Az elsőt simán szültem, szóval tudom, milyen a csúcsos fej, de a második babámé... Nem volt egy szép látvány, tényleg.
Szóval nézesd meg magad, bár nem tudom ezt hogy lehet kiszűrni, hogy a zsinór hol van...
Kitartás, és nem ijesztgetés, csak velem ez történt.
üdv!
Köszönöm a válaszokat!
Kedves utolsó! Tegnapi uh-os papíromon az van, hogy a köldökzsinór folyamatos, szóval remélem nincs gond. Ma nagyon szép volt a görbém, szóval lehet, hogy tényleg csak aludt, lusta volt vagy egyszerűen csak megérezte az esti havazást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!