Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A CTG eredmény jelezheti a...

A CTG eredmény jelezheti a szülés közeledését?

Figyelt kérdés
Gondolok itt erre, hogy múlthéten 45ös fájás volt a legmagasabb. Ma pedig 80 körüliek.. Szerintetek?? Vagy ez semmit nem jelent?
2012. jan. 19. 18:17
 1/7 anonim ***** válasza:
Sajnos nem igazán van jelentősége. Ettől még bármi lehet. Nekem pl semmi fájás nem volt, aztán 4 óra múlva meglett a lányom.
2012. jan. 19. 18:19
 2/7 A kérdező kommentje:
Én még nem bánnám, ha bentmaradna picit, mert csak a 36. hétben vagyok. Csak egy másik kérdésnék olvastam, hogy valaki azt írta, ha már 80as fájások vannak, akkor közel a vége.. Csak ezt kb 2 éve beszélgették, és oda már nem akartam írni. :)
2012. jan. 19. 18:24
 3/7 Disi ***** válasza:
Nekem a 36. héten jóslóim voltak (100-as erősségű is volt, de ez nem mérvadó, mert attól is függ hogyan állítják be a gépet). Azt mondták, hogy jövő hétre már ne is kérjek időpontot. Aztán 40+2 naposan császároztak, még akkor sem akart kibújni a babóm.
2012. jan. 19. 18:25
 4/7 anonim ***** válasza:

A 36.-37. héten a vizsgálatkor volt, hogy kiakadt a gép (mármint már nem tudta mutatni, mert annyira felment az érték). Én mondjuk ebből csak azt éreztem, hogy hú de kemény a pocim, de semmi komoly. Doki felírt magnéziumot nagy adagban, hogy még egy hétig szedjem, nehogy előbb jöjjön a babám.

Hát ennek örömére túl is hordtam, és a 40. héten már nem is igazán volt fájásom, semmi.

Végül indították a szülésemet és akkor aztán a 40-es érték is fájt, 80-asnál már kijött a szemem, mert az már igazi fájás volt. A ctg vizsgálatokon hiába volt magas az érték, egyrészt nem is fájt, másrészt nem jelzett előre semmit...

2012. jan. 19. 19:55
 5/7 anonim ***** válasza:
Ááááá...Nem is értem minek csinálják.Első gyerekkel,hajnalban fájásokra ébredtem,enyhék voltak persze,de tudtam,hogy ez már a szülés,mivel aznap voltam ponnem rohantam be a kórházba,mert reggel időpontom volt CTG-re.
2012. jan. 20. 08:48
 6/7 anonim ***** válasza:

Ááááá...Nem is értem,minek csinálják.Első gyerekkel hajnalban fájásokra ébredtem,enyhék voltam,de tudtam,hogy ez már a szülés lesz,mivel aznap voltam pontosan 41 hetes,úgyhogy más nem lehetett.Nem rohantam rögtön a kórházba,mivel reggel CTG-re volt időpontom.Akkor is még enyhe fájásaim voltak,nem is szóltam semmit,megcsinálták a CTG-t,hát persze,hogy nem mutatott semmit...Vittem a dokinak az eredményt,megnézte és már majdnem hazaküldött,vasárnap volt,másnap kellett volna befeküdnöm.Mondom neki,hogy én azért érzek valamit.Na jó,azt mondja,akkor megvizsgál,de látom,hogy kételkedik.Vizsgálat közben kikerekedik a szeme:"Jaaa,akkor inkább a szülőszobára menyjünk,így már más a helyzet,félig ki vagyok tágulva."

Na,ennyit a CTG-ről...

2012. jan. 20. 08:56
 7/7 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok:

Bocs a két részletért,először belenyúlt a gyerkőc és elment idő előtt.:)

2012. jan. 20. 08:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!