Kötelező orvost fogadni?
Ha a magánkórházban a szülésnek fix ára van akkor fölösleges fogadnod. Én államiba szültem és senkinek nem adtam egy fillért se. Nem mondom hogy kedvesek voltak, de a munkájukat 100 százalékig ellátták. Császármetszés volt.
Kívánok neked szép babaváró időszakot.
Szia.
Csak példaképpen írom én amikor a lánykámat szültem fogadtam orvost,mégis hagyott szenvedni.Teljesen kitágultam és csak nyomtam és nyomtam..nem tudott lejönni a babám császár lett a vége.24 órát vajúdtam és 1 órát nyomtam.
A 2.gyermekemnél eldöntöttem,hogy nem fogadok orvost minek,ha ugyis kiszenvedtet?Bementem szülni az ügyeletes dokihoz,még az adatokat sem volt idő felvenni jöttek a toló fájások.Ugyan úgy elakadt a babám az ügyeletes doki meg segített a karjával nyomta a picit szépen lefelé.45 perc alatt ketten kipréseltük.Nem hagyta,hogy ujjabb császár legyen és,hogy szenvedve szüljek.Többet nem láttam már a kórházban így nem tudtam neki meghálálni ez ma is bánt,de jó döntés volt,hogy nem fogadtam újra orvost.
Magánkórházba alapból díja van a szülésnek így szerintem külön az orvosnak nem kell adni. Én magánorvoshoz járok,de a körzetem szerinti kórházban fogok szülni nála.
Nálam,ha nem lesz bent és hagy szenvedni meg ilyenek akkor nem adok pénzt, ennyi!! Nincs róla szerződés írva,hogy ennyi-annyi pénzt kap. Ha nem úgy látja el a munkáját ahogy elvárom akkor örüljön annak,hogy gondozásra hozzá jártam (az se olcsó havi szinten). De az én dokimmal ilyen gond nem lesz szerintem :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!