Júliusban gyakrabban vannak "szabadságon" a szülész-nőgyógyászok mint általában?
A férjem is orvos, náluk július-augusztus, és január-február a szabadságok ideje. Ha rendes, nem vállal a várható szabadsága idején, ha kevésbé, vállal és elmegy (megtörténik, ezt biztosan mondhatom neked).
30 hkm
nem ciki, ő is tudja, hogy azért kéred fel, hogy ott legyen. meg szokták mondani, mikor vannak szabin.
nekem a júl.közepét simán elvállalta a dokim, ott is volt. tesóm orvosa előre szólt, hogy mikortól lesz szabin, épp akkor érkezett a babája, így ügyeletesnél szült.
Egyáltalán nem ciki, én is így kezdtem mindkét szülésemnél pedig ugyanannál szültem. A másodiknál is megkérdeztem, hogy nem lesz-e szabin. Amúgy a másodiknál egy kicsit csalt mert azt mondta, hogy nem közben meg úgy volt, hogy karácsonykor elkezdte a szabiját és jan.10 körül jött vissza én meg 15-re voltam kiírva szülni. Jó végül 20.-án szültem azt is császárral mert nem akart megindulni de azért egy kicsit rosszul éreztem magam mert féltem, hogy nehogy meginduljon pár nappal hamarabb Ő meg nincs sehol. :p
Amúgy az én dokim még augusztusban van szabin szintén kb. 2 hetet.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!