Júliusban gyakrabban vannak "szabadságon" a szülész-nőgyógyászok mint általában?
Ősszel szültem, dokim még az elején mondta, hogy jó, hogy ősszel megérezik a baba, mert télen megy szabadságra.
Nyáron az én dokim is mindig bent volt a rendelőben.
De gondolom ez dokifüggő.
Érdemes rákérdezned minél hamarabb, hogy mire számíthatsz.
Utolsó vagyok: az én dokim nem vállalja el azoknak a kismamáknak a terhesgondozását, akik a szabadsága idejére vannak kiírva! Ő előre jelzi, hogy mikor lesz szabin (akár 1 évre előre!), és így ő is és a kismama is tud előre tervezni.
Ő egy normális doki, de hallottam már olyan dokikat is akik nem közlik előre mikor lesznek szabin, a kismama meg a terhesség végén nézhet nagyot, hogy volt dokija-nincs dokija.
Tényleg kérdezz rá a dokidnál!
Én kétszer mentem a nőgyógyászomhoz azzal a kérdéssel, hogy júliusra ill. augusztusra tervez-e szabadságot :) -kérdezte, hogy tán szülünk? Akkor nem megyek :)
De bármikor szabin volt a terhességem alatt mindig szólt és megadott mindenféle elérhetőséget, hogy hívhassam ha bármi kérdésem van.
Igen,az elöttem levők leírták a lényeget.MInt mindenki,akkor mennek nyaralni,szabira miegymás...
Ismerőseim,nem egy már megjárta fogadott doki,kifizetve minden és szüléskor a doki nyaralt!közönte szépen lex@rta a kismamát.
Keress egy valójában megbízhatót,akivel közölni fogod,hogy Te számítasz rá.Vagy marad az ügyeletes,ha van szerencséd egy jó dokit fogsz ki.
A pénzedért miért lenne ciki?
A villanyszolgáltatónál is kifizeted a számlát és kéred ha lehet akkor legyen már egy kis áram,adjanak egy keveset..Nem, Te fizetsz és minőséget vársz cserébe!FOgadott doki.akkor ha elveszi a pénzt,adjon is cserébe minőségi szolgáltatást.Legyen ott a szülésnél,vezesse le,kérdéseidre válaszoljon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!