Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Tényleg lehetséges saját...

Tényleg lehetséges saját felelősségre hazajönni szülés után 1 nap múlva? Volt aki csinált ilyet? Miért is kell 3-5 napig bennmaradni?

Figyelt kérdés
2012. márc. 6. 22:28
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
74%

Kik azok akik itt mindenkit jól lehúztak?? :O Ez annyira bosszantó! Segíteni akar az ember meg normálisan válaszol egy kérdésre és akkor lepontoznak.

(én vagyok az a szerencsétlen aki mindkét gyereknél bent maradt tovább)

2012. márc. 8. 12:35
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat én mindenkinek zöldet adtam
2012. márc. 8. 20:00
 13/13 anonim ***** válasza:
100%
Angliában élek és itt szülés után 6 (!!!!) órával haza lehet menni. Sőt, küldenek haza. Én szülés után 24 órával jöttem haza, de hidd el jobb ha bent maradsz! Nálunk hazajövetel után egy hétig minden nap jött a védőnő, itthon csinálták a vérvételt és a pku-t, de jó lett volna ha a kórházban mellettem lett volna valaki aki megmutatja hogy kell rendesen szoptatni, stb. A második nap éjjel kijött belőlem egy disznómáj nagyságú alvadt vér darab, erről senki nem mondott nekem semmit hogy előfordulhat, én úgy megijedtem hogy majdnem elájultam. Nekem jó lett volna ha mellettem van valaki aki segít ha nem tudok valamit vagy történik valami, nem csak a napi 15 perces vizit..
2012. márc. 9. 13:14
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!