Igaz az hogy Miskolcon Szentpéteri kórházban szülés után nem hordhatsz bugyit? És hogy nem hordhatod a saját hálóingedet csak a kórházit?
Szia!
6 hónapja szültünk ott, tehát ha azóta nem változtak a szabályok, akkor:
Csak kórházi hálóinget hordhatsz, de a bugyiba nem szólnak bele. Praktikusabb a kórházi hálóing arra a 3 napra tök mindegy, meg úgyis felveszed a köntösöd ha látogatókhoz mész ki, sokunknál még a extra vastag betét esetén is átáztunk. Ezért is jó a pár száz forintos eldobható bugyi, a DM-ben is van, nehogy baba boltban vedd meg 3 szoros áron. És ami szintén fontos próbálják a tücsköket és hangyákat külön szárnyba helyezni, már ha érted.... :)
7 hónapja szültem én is a Semmelweisben, én Tena bugyit hordtam utána, a szobatársaim simát, s senki sem szólt semmit. Vicces volt,mikor először mentem Wc-re,s az ápolónő kikísért, nem tudta,mi az, mire kell használni (eldobható bugyi).
A szobatársak "válogatottak" voltak, de nem fogadott orvos szerint (egyedül nekem volt fogadott dokim).
Hálóinget hordhattam volna az ottanit, de akkora lyukak voltak benne, meg nem is volt valami bizalomgerjesztő, így én a sajátomat hordtam. Kimosni úgyis kimossa a gép, ha koszlódik.
Szia én 2 hete szültem a Megyeibe!Szülés után pár óráig nem érdemes bugyit húzni mert ellenőrzik a vérzés mennyiségét és magadat kiméled az öltözködéstől!Ettől függetlenül lehet!
Hálóinget meg jobb az ottanit összevérezni mint a sajátod meg a szoptatás is egyszerűbb!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!