Ha szeretnék még egy öltést, az ingyenes? Többi lent.
Figyelt kérdés
4 és fél hónapja szültem gátmetszéssel (ami be is gyulladt), de úgy érzem, hiányzik min. 1 öltés. Ha szétnyitom a lábam és összezárom, levegő megy be, meg még sorolhatnám, hogy honnét tudom, de az a lényeg, hogy ingyenes-e. Nem volt választott dokim és nem szeretnék most vizsgálatot, egyenlőre itt szeretnék tapasztalatot gyűjteni.2012. márc. 5. 22:36
11/11 A kérdező kommentje:
Szia!
Hát én már nem aggódok. A víz lehet azért ment be, mert előtte este volt szex és nem szűkültem vissza. Erős késszúrás-szerű fájdalmaim is voltak másnap, de olvasgattam itt és arra jutottam, hogy a gátmetszés mellet az izmok nem működnek olyan jól. Ma már semmi bajom. Én nem fogok semmit csinálni, nem megyek dokihoz. Viszont ha Te úgy érzed, menj el, mert lehet neked rosszabbul sikerült a varrás...
2012. jún. 20. 11:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!