Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha szeretnék még egy öltést,...

Ha szeretnék még egy öltést, az ingyenes? Többi lent.

Figyelt kérdés
4 és fél hónapja szültem gátmetszéssel (ami be is gyulladt), de úgy érzem, hiányzik min. 1 öltés. Ha szétnyitom a lábam és összezárom, levegő megy be, meg még sorolhatnám, hogy honnét tudom, de az a lényeg, hogy ingyenes-e. Nem volt választott dokim és nem szeretnék most vizsgálatot, egyenlőre itt szeretnék tapasztalatot gyűjteni.
2012. márc. 5. 22:36
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:

na én még ilyet nem hallottam pedig már 2x szültem :)

szerintem ha kórházba mész szakrendelésre ott megnéznek és ott ingyenes.

ha maszek dokihoz mész ott nem.. ennyi.

érdekes kérdés

2012. márc. 5. 22:40
 2/11 anonim ***** válasza:

Hát ilyet én sem hallottam még:)

De amúgy nekem is hasonló a problémám, mert én is így láttam, bár amiért bemegy a levegő az azért van, mert tágabb lett a hüvelyed. Nekem a Kriston intimtorna segített, már hónapok óta csináltam, amikor megnéztem magam ott lent, és szűkebb lett a nyílás.

2012. márc. 6. 00:01
 3/11 A kérdező kommentje:
De nekem látszik, hogy kevés lett a varrás. Pl. úszni nem fogok merni a fertőzésveszély miatt. De mivel nem akarok kórházat, műtőt, dokikat, lehet, hogy kihúzzuk így a következő bébiig.
2012. márc. 6. 00:05
 4/11 anonim ***** válasza:
Hüvelyplasztikát tudnak csinálni. De ahhoz vizsgálat is kell. Természetesen ha van érvényes TAJ kártyád, és nem magán intézetbe mész, ingyenes.
2012. márc. 6. 08:35
 5/11 anonim ***** válasza:
Hmmm... Képzeljétek pont a múlt héten néztem meg a gátmetszésem helyét kíváncsiságból, és nem hittem a szememnek. Kértem a páromat is, hogy nézze már meg nem-e látok rosszul. Nos, nem nem láttam rosszul. A gátmetszés vágása középtájt nem forrt össze, így van ott a vágáson egy lyuk :( Nem tudom ezzel mit lehet tenni. Én is arra gondoltam, hogy a második baba után talán kezdhetnének vele valamit..., ha lehet. Nem tudom ez volt-e az oka, hogy a szülésem után 3 hétig majd megőrültem, annyira fájt a vágás helye. Kedves Kérdező, ha sikerül konzultálnod a problémádról az orvosoddal, kérlek írd meg mik a lehetőségek!
2012. márc. 6. 09:03
 6/11 A kérdező kommentje:
Nekem is szülés után min. 3 hétig rettenetesen fájt és visszamentem a kórházba és kiderült, hogy begyulladt! Aztán kaptam rá kezelést (nekem is ott volt egy lyuk-kinyílt a seb) és kaptam haladékot, hogy összeforrjon, különben újra felvágták volna, de pont addigra beforrt. Nos, nemrég néztem és olyan, mintha ugyanúgy ott lenne a lyuk. De valószínű, hogy csak a hegen van egy kis lyuk, de már nem mélyül... Már nem idegeskedtem rajta, de majd figyelgetem. Neked is biztos be volt gyulladva. Hogyan bírtad ki?
2012. márc. 6. 10:21
 7/11 anonim ***** válasza:

Ha még csak 4 és fél hónapja szültél, akkor ne idegeskedj ezen. Nekem azt mondta a dokim, hogy kb egy év kell mire minden visszarendeződik az eredeti állapotba. Most múlt egy éves a lányom és valóban már nyoma sincs, hogy szültem, pedig néhány hónapja még nekem is tágabb volt a "bejárat".

TÜRELEM, lehet, hogy megoldódik magától.

Ha pedig terveztek tesót, akkor előtte felesleges is lenne bármit is kezdeni vele.

2012. márc. 6. 13:16
 8/11 anonim ***** válasza:
09:03-as vagyok. Nehezen bírtam ki, egész nap sziszegtem, naponta 6x zuhanyoztam (még éjjel is), az nagyon jól esett. Nekem nem volt begyulladva. Viszont azóta voltam 3x az orvosomnál, volt rákszűrés is, minden alkalommal meg is vizsgált. Nem értem, hogy ő hogy nem vette észre :( Én amúgy 13 hónapja szültem)
2012. márc. 6. 15:42
 9/11 A kérdező kommentje:
Nna, voltunk strandon és befolyt a víz, pedig nem nyitogattam a lábam, csak lépegettem a vízben.
2012. jún. 19. 00:17
 10/11 anonim ***** válasza:
09:03-as vagyok. Dokinál nem voltál, nem kérdeztél rá mit lehetne kezdeni ezzel a problémával? Nagyon kellemetlen érzés lehet, és gondolom neked is ott motoszkál a fejedben, hogy csak kellene kezdeni vele valamit :S
2012. jún. 19. 12:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!