Szülés után miért kell / lehet / érdemes szedni a Magne B6-ot?
Figyelt kérdés
Itt olvastam egy kérdést, és elcsodálkoztam rajta. Tudja valaki a választ?2009. jún. 8. 20:17
1/3 anonim válasza:
Vérveszteség-vashiány...
Vagy van, aki nagyon görcsöl, arra is jó lehet.
Én semmit nem szedtem.
(csak aloe vera készítményeket)
2/3 anonim válasza:
Nekem azt mondta a nőgyógyászom, hogy javítja a tej minőségét. Nekem bevált, mint "nyugtató". Könnyebben viselem a megterhelést. Plusz szerintem segít az izmok regenerálódásában.
3 gyermekes anyuka
3/3 anonim válasza:
Vashiányra vasat szoktak ajánlani.Amúgy a Magnézium és B-vitamin csoport segít mondjuk stresszes életet élőknek,kicsit lenyugszik az ember,meg nem érzi magát egy hullának...
Azért szülés után nem feltétlen evés-alvásról van szó,hanem éjszakázásról,meg állandó készenlétben vagy,plusz a szoptatással járó vitaminhiány(nem feltétlen),ilyesmire gondolok,Segít hogy jobb legyen a közérzet,kicsit "feltölt".Itt egy tájékoztató: [link]
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!