Május elejére vagyok kiírva. Babahordozóba vagy pólyába hozzuk haza a picit?
"Én is május elejére vagyok kiírva és pólyába szeretném hazahozni a kicsit. Nem is vettünk babahordozót és a védőnő is azt mondta, hogy a pólya is tökéletesen elég. A kocsival nem száguldozva kell hazavinni a kicsit, hanem nyugodtan és így Te is tökéletesen tudsz rá vigyázni."
Hogy lehet ekkor állat egy védőnő? Már bocsánat a kifejezésért! Úgy gondolja hogy azért mert valaki behúzott kézifékkel 1-esben közlekedik (bocs a kisarkításért), attól az baromi biztonságos? A tesómba most mentek bele úgy a lakásuktól pár utcányira, hogy kitört az első kereke. Pedig ő sem száguldozik, mert két pici gyereke van. Akkora csattanás volt, hogy még a felettük lakó is hallotta, és azt hitte hogy "ott is maradt" az illető.
Egy ilyen ütközésre nem lehet felkészülni. És szerintem nem igaz, hogy elég ha baromira szorítod a gyereket. Vagy kiszoríthatod a szusszt egész úton hazafele a gyerekből, és lehet hogy akkor sem ússza meg. Bocs, hogy negatív voltam, de ez hihetetlen...
Hordozóban, szerintem is-mi is vettünk.
A rendőr sem veregetne vállon, ha látná, hogy a gyerek nincs biztonságosan rögzítve.
Mutassatok már olyat aki teljes biztonsággal megtartja a bepolyázott gyerekét, elég egy nagyobb fékezés, hogy felkenődj az első ülés háttámlájára (előre nem is ülhetsz vele) - gyerekestül.
Ledobni a lábadhoz-jó ötlet, abban az esetben ha kicsit mátrixosan történik a baleset. Mert ha volt már balesete a tippet adónak tudja, még pislogni sincs ideje.
A szabály az szabály, és vonatkozik kicsire-nagyra egyformán.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!