Mi volt ez? Jóslók, de ilyen "szabályos"időközöntént és ilyen sokáig? Első babás vagyok.
Éjjel egykor arra lettem figyelmes, hogy fáj a hasam alja.Annyira nem is foglalkoztam vele, mert olyan mértékű gyomorsavam volt, van, hogy szó szerint szenvedek!
Majd 3:24-től elkezdtem írni, mert láttam benne valami szabályos ismétlődést.
így jöttek ezek a tompa "fájdalmak". Nem tudom milyen a menszi szerű görcs mert nekem soha nem voltak.
a "fájások":
3:24, 3:33, 3:38 3:43 3:56 4:05 4:14 4:24 4:34 4:45 4:59 5:10 5:21 5:32 5:42 5:52 6:05
6-kor rúgott egy hatalmasat a kincsem, hogy még az ágyban is megugrottam aztán azóta semmi néha-néha valami de nincs benne ismétlődés.
Most akkor ez mi volt? joslók?
ezek eléggé szabályos 10 perces fájások voltak.
mikor mész nst-re? ha nem ma, vagy holnap, én fölhívnám a dokit :)
szerintem hamarosan babázol :)
Szia!
Kórházi csomag előkészítve? Mert ezek bizony jelek. egyre sűrűbben jönnek majd és az lesz a valódi indulási jel, amikor folyamatosan fájdogál és nem szünetel a fájdalom pl. 1-2-3... óráig. Ezek még gyenguska összehúzódások ugyan, de készítik a méhedet elő a szülésre. Szerintem ha még eljutsz ctg-re, ott látni is fogják.
Türelem!:)
holnapra vagyok kiírva, hnap megyek nst-re is, ha addig nem bújik ki :)a nyákdugóm szombaton ment el.
nincs külön dokim:(
2, vagyok.Ha kitartasz holnapig , szerintem már mondani fogják, hogy látják a gyengébb, de fontos méhösszehúzodásokat. Minden esetre csak akkor menj, ha ezek a fájások nem akadályoznak még a szabad járásban ; tehát nem görcsölsz és nem hasogat. Ha ilyenek vannak , akkor már inkább a szülészet!
Ha nincs dokid az nem akkora katasztrófa, ügyeletes dokik mindig vannak bent . Én is így szültem , bár elméletileg volt dokim (ez most hosszú történet). Felkészült volt és megszületett a baba , ez a lényeg :)
kiváncsi leszek mi lesz ennek a vége. vagyis tudom, de hogy mikor az a kérdés! :)
köszönöm szépen, már az egész világ napok óta transzba van nem hagynak nyugton. úgy néz ki az állandó telefoncsörgést kincsem is megúnta és kibújik
köszönöm
egyébként a párom ellenezte a dokifogadást. határozott nézetei vannak, Azon a véleményen van, ő se kap plusz pénzt azért mert elvégzi a munkáját. Már csak azon parázok, hogy ne a front hozza ki, mert akkor bolondok háza lesz a szülészeten és akkor ki tudja mi vár rám.
Nekem is ez volt. Bementünk a kórházba, azt mondták, hogy ez még nem az. Napközben el is múlt. Rá 2 napra újra beindult és szültem.
Könnyű szülést! :)
első vagyok.
semmi gond nincs azzal, hogy nincs fogadott dokid!! nekem van, de én első nőgyógyászati látogatásom óta hozzá járok, ennek már 15 éve. nála szültem az első babámat, nála volt 2 missed ab-om, és most jön a tesó.
ha holnap mész nst-re és egyértelműek a fájások, és látszik, lehet, hogy már haza sem engednek majd csak a babával a kezedben :)
könnyű szülést, jó babázást! :)
ismét az első...
majd írj egy sort, hogy mikor mi történt :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!