Uj jatek! Tegnap du 5kor elfolyt a magzatviz. Meg nincsenek szabalyos fajasok. Tippelnetek, hogy mikor bujik ki a pici lanyom?
Lehet hogy te játéknak fogod fel de magzatviz elfolyása után 24 órán belül meg kell születnie fertőzésveszély miatt.
Menj a kórházba v. legalább hivd fel a dokit. De ha Ő tanácsolta hogy maradj otthon akkor rendben van.
Ez érdemes, ezek szerint a szülő szobából ágyról netezel?
Mert ha elfolyt a magzatvíz a kórházban kéne lenned, infúzió bekötve hogy jöjjenek a fályások, sőt, engem ilyenkorra megcsászároztak mert nem jöttek a tolófályások!
Hát előre is gratulálok=D Sok boldogságot!
Szerintem ma olyan éjfél 1 óra körül jön majd világra.
Én is csak remélni merem, hogy a kórházból netezel.
Nekem hajnalban kezdett szivárogni a vizem, és ha fájásokra vártam volna, akkor valószínűleg nagyon nagy baj történt volna...
Ugyanis egész napos oxitocin injekció ellenére sem voltak fájásaim, és nem tágultam, este meg kellett műteni, mert a babám szíve nem bírta már, leesett a szívhangja.
Szóval vigyázz magadra, és jó egészséget Nektek!
Hazakuldtek a korhazbol tegnap. Azt mondtak menjek vissza ha szabbalyos 5 perceseim vannak vagy a magzatviz nem tiszta vagy rozsaszin.
Kulfoldon elek, itt ez az eljaras. Holnap reggel 7re van amugy idopont oxytocinra, ha addig nem indul be magatol.
Ugyhogy itthon unatkozok :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!