Sz.mse kérdése:
Kinek volt belső aranyere? S ha volt akkor hogyan kezelte, vagy esetleg elmúlik magától? S ha elmúlik mennyi idő múlva?
Figyelt kérdés
2012. márc. 1. 10:55
1/2 anonim válasza:
nekem van (3 gyereket szültem)
időnként előjön a tünet, ilyenkor jobban odafigyelek a vízfogyasztásra (min. napi 2 liter!), aszalt szilvát vagy fügét eszegetek és Reparon kúpot teszek fel pár napig esténként
2/2 anonim válasza:
Szülés után sokáig véres volt a székletem, ezért olyankor reparon kúpot használtam, az jó nagyon. Időnként előjön azóta is már csak szorulásos alkalmakkor.Magától elég nehezen jön az rendbe, gyakrabban ki fog újulni, mindenképpen vegyél kúpot a gyógyszertárba, recept nélkül lehet kapni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!