5 és fél hónapos fiam nagyon nehezen kakil. Mintha belső aranyere lenne, hogyan tovább?
részletezve:
kakilt,múlt hétfőn,szombaton és vasárnap.És ma egy fél glicerines kúp után nagyon erőlködve(már nagyon szenvedett,eddig nem láttam így erőlködni)Anyatejes,és 1 hónapja kap vacsira tejpépet,és ezzel egy időben gyümölcsöt is(alma,őszi/sárga barack,sütőtök,szilva amiket eddig evett)már megeszik egy üveggel,úgy kb egy hete.Pl tegnap és ma is szilvát kapott.Láttam rajta az ingert,de a kúp nélkül nem ment.És ahogy erőlködött,a szétnyílt popsi lyukon láttam valamit a nyílásnál belül,olyan mintha aranyere lenne.Hozzá kell tennem,hogy születése óta ilyen ritkán kakil,olyan 4-6naponta.Erre a védőnő azt mondta ne aggódjak,mert biztosan minden csepp anyatejet felhasznál.De most már mást is kap,nem kellene normalizálódnia?
29én megyünk státuszra a dokihoz,aggódjak?
ja az előzményekben kidobott olyant,hogy kamilla tea kis cukorral.ezt kanállal,vagy szilikonos csőrösből,és miért kell bele cukor?és hányszor egy nap?
Szia!
Nekünk a is a kamillát ajánlották cukorral!Nekünk segített,de csak akkor ha közvetlenül kaja előtt adtam neki minimum 10 milit!Kanállal,mert a lányom nem tudja használni a cumisüveget!(szopis) Nálunk 4 hónappal a hozzátápi megkezdése után rendeződtek a dolgok!Most 1 hónapja minden nap kakil,egyedül!
Sok sikert!
De szerintem nem aranyere van a babádnak,én is láttam olyan betüremkedős valamit a popsijában,de azt momdta a dokink,hogy azok a záróizom részei!
De megírnád majd státusz után mit mond nektek a doki!Előre is köszi!
Szia!
Nekünk éppen a hozzátáplálás kezdetén jött a székrekedés ezért elvittem a gyermekgyógyászhoz és ő nekünk Duphalac székletlazító szirupot írt fel.Nekünk ez bevált.Kamilla teát nekünk is javasolták ,de a doktornő ellenzi,úgyhogy én nem is adok neki.Jobbulást a kicsinek!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!