A beindított szülés sokkal fájdalmasabb? És rövidebb vagy hosszabb ideig tart vajúdással együtt mint a természetesen beindult szülések?
Szimpla burokrepesztéssel is be lehet indítani a szülést? A babó nem akar jönni, de méretre már nagyon nagy, ezért félek, hogy legközelebb mikor megyek vizsgálatra a doki nem fog már hazaengedni és beindítja a szülést.
Köszi a válaszokat, kicsit nyugodtabb lettem.
Burkot csak akkor repesztenek, ha már nyitva van valamelyest a méhszáj. De ne aggódj, lépcsőzz egy kicsit, vagy próbáld ki a kompótot, amit írtak. Talán bejön. Már én is szülnék, pedig még csak a 39. hétben vagyok, de mindennap elmondom a kicsibabámnak, hogy jöhetne már. Beszereztem ilyen homeopátiás bogyókat is, többek között homeos oxitocint, ami segíti a méhszáj tágulását, CAULLOPHILLUM 5 CH a neve, félóránként kell bevenni belőle 5 bogyót, persze, mikor már a fájdalmak beindultak, vagyis vajúdáskor. A barátnőm ennek segítségével szült meg 3 óra alatt. Reméljük, beindulnak egy-kettőre a fájásaid. Nagytakarítás meg volt? Én ma fogok ablakot pucolni, szőnyeget takarítani. Talán az is segít :)
Ne izgulj, minden rendben lesz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!