36 hetesen kéne már valamit érezzek hogy hamarosan szülni fogok?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok nagyon várom már a szülést bár kicsit félek is tőle mindenki kérdezgeti hogy hogy vagyok de nekem semmi bajom nincsen ugyan úgy tudok csinálni mindent mit eddig annyi hogy kicsit hamarabb elfáradok ti tapasztaltatok valamit 36 hetesen vagy kéne már ilyenkor érezni valamit egyáltalán?2012. febr. 29. 15:21
11/14 anonim válasza:
4-es válaszoló vagyok. Voltál nst-n? Mondtak valamit?:)
12/14 anonim válasza:
3-as válaszoló voltam...bocsi, elnéztem:P
13/14 A kérdező kommentje:
igen voltam csak anyit mondtak hogy minden okè ès hogy zárva a méhszàj!A mèhszàjnak mikor kell elkezdeni kinyilni az nembaj ha mèg teljesen zàrt ès hátul van?
2012. márc. 2. 14:11
14/14 anonim válasza:
Előző vagyok. Igazából első babás vagyok én is, de sokfélét olvastam...van akinek már hetekkel a szülés előtt elkezd nyílni a méhszáj, van akinek csak a szülés napján. Szóval szerintem nem mérvadó. Akár holnap is megindulhat a szülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!