36 hetesen kéne már valamit érezzek hogy hamarosan
szülni fogok?
Figyelt kérdés
36 hetes vagyok nagyon várom már a szülést bár kicsit félek is tőle mindenki kérdezgeti hogy hogy vagyok de nekem semmi bajom nincsen ugyan úgy tudok csinálni mindent mit eddig annyi hogy kicsit hamarabb elfáradok ti tapasztaltatok valamit 36 hetesen vagy kéne már ilyenkor érezni valamit egyáltalán?
Nem kötelező bármit is érezni, pláne nem 36 hetesen. Lehet később sem fogsz - én pl. még a szülés napján reggel sem éreztem semmit, a doki mondta is, hogy valószínű indítani fogja másnap. Aztán délután 4-kor volt az első fájás, és 10-kor már meg is született a babám.
2012. febr. 29. 15:23
2/14 anonim válasza:
Szia én hétvégén töltöm a 37 hetet. Én érzem a hasam alját sokszor nyomja magát lefele és az már fáj. Sokat keményedik a hasam ami egy pár napja már nem olyan kellemes. Ma voltam nst-én meg uh-on én már azt is tudom, hogy bőven 3 kg felett van a súlya a babának és elvileg jövőhéten pénteken szülök, nekem indított lesz mert muszáj ha csak addig be nem indul magától...
Sok sikert és könnyű szülést!
2012. febr. 29. 15:27
3/14 anonim válasza:
Én holnap leszek 37 hetes, de egyenlőre én sem érzem semmi jelét annak, hogy közeledne a szülés:S Persze, hamarabb elfáradok meg nehezebb az alvás...de ennyi...még csak jósló fájásaim sincsenek. Pedig örülnék ha jövőhét vége felé már nem lennénk egybe:)
Milyen nemű a babód?
2012. febr. 29. 15:27
4/14 anonim válasza:
Én ma vagyok 36 hetes. Ugyanúgy nem érzek semmit, mint te. Voltam NST-n az is tökéletes volt. Én nem sürgetem. Örülök, hogy nem keményedek egész nap. Jobb, mintha le akarna szakadni a derekam. A nővéremnek sem volt az első gyerekkel jóslója, aztán egyszer csak lett, de az már szülés volt:). Könnyű szülést neked!
2012. febr. 29. 15:35
5/14 anonim válasza:
Jajj, de irígyellek benneteket! 22hkm. Ti már mindjárt szültök, kéz és lábtörést. :-) Amúgy offolnék, és leírná nekem valaki, hogy mi az a keményedés?
2012. febr. 29. 15:38
6/14 bocifigura válasza:
Én pontosan 40 hetesen szültem meg a kislányomat. Igaz, hogy indított szülés volt, mert nem volt tiszta a magzatvizem, de semmit nem éreztem addig. Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok.
2012. febr. 29. 15:49
7/14 A kérdező kommentje:
ha minden igaz kislányunk lesz legalábbis a 20hetes un azt mondták azóta nem kérdeztem és szerintetek milyen szülésre számíthatok hogy nincs se jóslóm se semmi holnap megyek az első nst-re kíváncsi leszek mit fognak mondani meg csinálni
2012. febr. 29. 16:09
8/14 anonim válasza:
Nekem soha nem mutatott semmit a gép. Sose éreztem jósló fájdalmat. Szülés előtti nap bementünk a kórházba, mert nem volt mozgolódás ott bent és megijedtem. Gépre kötöttek szívhang ok, babát felkeltették mozgás van ok. Hazamentünk.
Hajnalban arra kelek, hogy nagy fájás alhas. Na mondom gyomorrontás vagy valami. 3:30 1. fájás 4:30 2. 5 órától már 10 percenként jöttek, mire beértünk a kórházba már 5-7 percesek voltak 7-kor. Hozzátenném én nem akartam még menni, párom mondta na zuhany indulunk... 37/6 naposan született és 1 héttel későbbre voltam kiírva szülés indításra. Hozzátenném 3 orvos látott, és 3 szülési időpontot mondtak... Szóval a gyerek tudja mikor kell jönni.
2012. febr. 29. 16:22
9/14 anonim válasza:
Én ma voltam NST-n. 20percig nézik a baba szívműködését, úgy, hogy ülsz és rajta van egy vizsgálókorong a hasadon. Ezt regisztrálja a gép egy olyan szalagon, mit az EKG. Ha 120-160 között mozognak az értékek, akkor jó. Az a lényeg, hogy a baba mozgásakor növekszik ez az érték, utána szépen visszacsökken. Ezt hívják reaktívnak. Ha mindig ugyanannyi akkor vagy baj van, vagy alszik a baba és fel kell ébreszteni. Utána egy doki megnézi és mehetsz haza.
2012. febr. 29. 17:22
10/14 anonim válasza:
De jó nektek! Én 35+3 hetes vagyok és egy hete már nagyon nem érzem magamat jól. Pedig a 32. hét végéig kávézóban dolgoztam, pörögtem ezerrel. Igaz a vége már nem volt kellemes. Szóval egy hete leereszkedett a hasam, nagy medencefájdalom és pocakviszkedés és jóslók közepette. Még a mellem is elkezdett fájni, de nagyon. Azóta nincs savam és sokat tudok enni, de egy fél órás séta után már alig van erőm. Utánaolvastam, az hogy a baba lejjebb került még nem jelent semmit. Lehet még 5 hétig ez lesz..... :( Nagyon nyomja a medencém és kisugárzik a lábamba. Szóval örüljetek ha nem éreztek semmit! Barátnőm és unokatesóm is jól volt végig, gyors és könnyű szülésük volt 1 héttel előbb jött mindkét baba. Amikor az idő jött csak elkezdődtek a fájások és ennyi. Szóval minden megtörténhet!
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!