Szerintetek a ma esti melegfront beindítja sok mindenkinél a szülést?
Én is kicsit reménykedtem, ma töltöttem a 40. hetet...de eddig soha semmilyen front nem volt rám hatással...szerintem a babára sem lesz:)
MOndjuk én ma nem szeretnék szülni, nem olyan vicces az, hogy 4 évente van szülinapja a gyereknek:D:D
Akkor már inkább holnap:):)
Én is reménykedem. Nekem sokkal inaktívabb ma a baba, mint szokott. 1-jére vagyok kiírva. Én megérzem a frontokat, ma egész nap fáj a fejem, de ez a fiamnál sem számított, 40. hét és 2 napra indult el, pedig rengeteg ismerősöm megszült a frontok miatt 2-3 héttel(!) a kiírtnál előbb...
majd kiderül...
nekem a doki azt mondta, hogy majd a front..
lement négy front..
nagyon jó lenne, de nem is reménykedek, elegem van már, hogy minden nap úgy várom, hogy na majd ma..aztan meg nem :( (doki 37 hetesen azt mondta mostmar barmikor johet, nyitva vagyok, behelyezkedett,3 kiló stb..holnaputan leszek 40hetes, gondolhatod :D 3hete minden nap "na majd ma" :( :)
köszi a válaszokat!
Kedves utolsó, akkor hajrááááá!
Mindenkinek könnyű szülést!
utolsó vagyok, se tegnap, se ma.. remélem más szerencsésebb volt.. könnyű szülést lányok
(és még egyszer valaki megkérdezi a környezetembol, hogy mikor szülök, sikitofraszt kapok.. mindenki orankent hivogat lassan hetek ota.. )
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!