Szülés után milyen krémmel kentétek magatokat, hogy feszesebb legyen a bőrötök (mell/pocak. )?
Figyelt kérdés
Légyszi, konkrét márkát írjatok...2009. jún. 6. 10:27
1/5 anonim válasza:
Én semmivel de a BABÉ-nak van direkt szülés utáni bőrfeszesítő krémje. Én terhesség alatt kentem magam BABÉ-val striák ellen. Nem is lett egy darab sem de lehet, hogy egyébként se lett volna.
4/5 anonim válasza:
bár én még nem szültem, 11 hetes terhes vagyok, de én már most elkezdtem nivea testápolóval (száraz bőrre) kenni a hasamat, combomat és a popsimat, mellemet.
5/5 anonim válasza:
Én babaolajat használok már évek óta.Most 11 hetes a kislányom,csak szopizik és még mindig használom,ahogy a terhesség alatt is kentem magamat.Nem is lett semmi baja a bőrömnek ,nem is látszik semmi sem,kicsit petyhüdt a pocak,de hát ez ilyenkor még természetes.Majd aládolgozunk...:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!