Dr. Szarka Andrásnál mennyibe kerül a szülés? Sok jót hallottam a doktor úrról, viszont a tarifájáról semmit.
Szia!
Én az apjához jártam a 30.hétig! Utána lecseréltem, mert nem voltam vele megelégedve! Így a fiával már nem találkoztam! De mivel az apjánál 13ezer 1 alkalom, így szerintem 130ezer körül lehet nála 1 szülés! Egyébként náluk úgy van, hogy az apjához jársz terhesgondozásra és csak az utolsó 1 hónapban mész a fiához, aki a szülést is levezeti! Bár nem tudom, h te hogy tervezed! Remélem azért kicsit tudtam segíteni!
Szia! első vagyok
Én nem a kerületbe lakok, így ebben nem tudok neked segíteni! De nem törvényszerű, h minden orvos ennyi pénzt kér a szülésért! Nekem az új választott orvosom, akihez átmentem 90-120 között kér, én 100at fogok neki adni! De van aki még ennyit se kér! Egyébként ha rám hallgatsz, akkor csak szülésznőt választasz abba a kórházba ahová tartozol és csak neki fizetsz! Az orvosok általában jók szoktak lenni!!! És ugye a szülésznő az aki végig veled lesz! Jó babavárást!
Egyébként hanyadik hétben jársz?
Hát.. igen, akkor még van idő bőven! Egyébként tényleg csak akkor válassz magándokit, ha nem szeretnél a hozzád tartózó kórházban szülni! Mert tényleg felesleges! Én sem szerettem volna, ezért választottam magán orvost! Jó babavárást! És sok sikert neked!
első voltam!
Szia!
A sima vizsgálat 14-be kerül, de a szülés ennek nem a tízszerese! Ennél jóval kevesebb. A doktor urat meg lehet kérdezni róla nyugodtan. Amúgy kiváló szakember, mind emberileg, mind szakmailag nagyon meg voltam vele elégedve. Egy hónapja szültem nála, a szabadságát megszakítva rohant be a szülésre nagyon figyelmes volt, mindent elmagyarázott részletesen. Komplikáció is volt, de hála neki, megoldódott a probléma. Csak ajánlani tudom. Az édesapja és ő fantasztikus orvosok. Örülök, hogy őket választottam!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!