Hány hetesen szültetek?
Figyelt kérdés
Gyorsan peregnek a hetek, már én is beléptem a 35. hétbe. Igazából csak kíváncsi vagyok, hogy átlagban mikor, hányadik héten születnek a babák. Tudom, hogy ez sok mindentől függ... Csak ilyen kis felmérésszerűt szeretnék csinálni...
Köszönöm a válaszokat!
2012. febr. 21. 11:33
12/36 A kérdező kommentje:
Látom eléggé megoszlik... :) Nem tudom, hogy jó dolog-e, de én a 38. héten szeretném, hogy megszülessen ( ezt már mondtam is neki ). :)
2012. febr. 21. 11:54
13/36 anonim válasza:
Elso 40+6
masodik 40+1
Mindketto programozott csaszar, ha a gyermekeimen mult volta, most kb. 100 honapos terhes lennek...
14/36 anonim válasza:
35+4
de gondolom ennyire nem szeretnéd előre hozni, én se így terveztem... :)
16/36 A kérdező kommentje:
Nem, ennyire nem szeretném előre hozni... Remélem minden rendben van a babócáddal!?
2012. febr. 21. 12:53
17/36 anonim válasza:
37+7 reggel kislány,másnap 38hetes lettem volna :D kicsi súlyú 2350g és koraszülöttnek vették súly és hét miatt is :S
18/36 anonim válasza:
LÁnyom 38+3 hétre (2800 gr)
Ikerfiaim 35+5 hétre spontán gyorsan jöttek, 2 nap miatt, vagyis inkább a kisebb súlya (2 kg, nagyobb 2,5 kg volt) miatt korababák, amiből már semmi nem látszott 2 hósan. Most meg már majdnem akkorák 1,5 évesen, mint a 3 éves nővérük. :-)
20/36 anonim válasza:
1. 40. hét
2. 38. hét
3. 38. hét
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!