Közel 38 hetesen méhszájvizsgálat után mennyire normális az erős, enyhén darabos, folyamatos vérzés?
Figyelt kérdés
Szombaton töltjük a38. hetet, ma voltam dokinál, méhszájvizsgálatot végzett, bő másfél ujjnyira vagyunk nyitva. A lényeg, hogy elég fájdalmas volt a dolog és azóta vérzek. :( Normális ilyenkor az erős, kicsit darabos és folyamatos vérzés??!2009. jún. 4. 19:26
1/5 anonim válasza:
lehet még a nyákdugó? vagy az már elment?
3/5 anonim válasza:
én jelenteném az orvosnak szerintem közeledik az ídő :)
4/5 A kérdező kommentje:
Először is nagyon köszia válaszokat. :) Nem tudom, hogy lehet e a nyákdugó.... eddig semmi hasonlót nem tapasztaltam, igaz mindvégig volt egyfajta folyásom, de úgy tudom, hogy a dugó az enyhén véres, barnás, tehát nem sima. Mondta a doki, hogy egy kevés vérzés lehet a mai vizsgálat után, akár végig is, de azt nem hogy ennyire intenzíven....
Mindenesetre ha holnap reggelig eltart, első dolgom lesz jelenteni.... remélem nem késő...
2009. jún. 4. 20:29
5/5 A kérdező kommentje:
Na így bő egy év távlatából elmesélném, hogy nem volt normális....kiderült véletlen burkot repesztett vagy megsértette, szivárogni kezdett a magzatvizem, szombat reggelre meglett a kisfiam :) Addig folyamatosan fájt a hasam egyre erősebben.
2010. jún. 22. 11:22
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!