Vizelettartási problémák? Valakinek hasonló tapasztalat?
Figyelt kérdés
6 hós a kislányom, és a szülés óta semmilyen nagyobb erőkifejtést igénylő dolgot nem tudok végezni (ide tartozik a tánc is, ugrálás, futás) mert állandóan "bevizelek". Egyszerűen nem érzem, csak azt, hogy folyik a lábam között...
Valakinek hasonló tapasztalat? Mit tehetnék??
2009. jún. 4. 13:22
1/7 anonim válasza:
Fordulj orvoshoz.Sajnos sok kismama küzd ezze a problémával szülés utánn.Sokat segít az intim torna is.
Ne szényeld,sok növel elöfordul.Elöbb rendbe jössz ha kezelik.
2/7 A kérdező kommentje:
Nőgyógyászhoz? Vagy urológus?
Köszi a választ!
2009. jún. 4. 13:25
3/7 anonim válasza:
Nekem a második szülésem után kb 2 hónapig tartott ez az állapot. Említettem a nőgyógyászomnak, ő azt mondta intim torna. Szerintem először keresd fel a nőgyógyászod!
4/7 anonim válasza:
Urológushoz.Ez már nem a nögyógyász asztala.
Minnél elöbb menj,és írni fog rá valamit,és tamnácsot ad,hogy milyen tornát végezz.
5/7 anonim válasza:
Próbáld ki a Kriston Andrea által kifejlesztett intim tornát. Nagyon hatásos. Előtte esetleg érdemes urológust felkeresni.
6/7 anonim válasza:
Szija.Nekem szülés után ugyan ez volt.Álltam a konyhába és egyszer cska elkezdett folyni a pisim,pedig eggyáltalán nem éreztem hogy kellene wc-nem.És hiába próbáltam megállítani nem bírtam.Pont az nap jött fel a védőnő,és rögtön rá kérdeztem hogy ez mi volt.Azt mondta ez előfordul szülés után (több gyerek után még nagyobb az esélye hogy fellép ez a probléma),mivel a hüvely izmok meglazulnak.Sajnos elég macerás promléma,mert semmilyen gyógyszer nincs amivel ezt kezelni lehet,csak a hüvely torna segít,amit viszont elég nehéz megtanulni,de ha egy jó darabig csinálod,és ráérzel a lényegére utánna már menni fog,és idővel megszűnik ez a probléma.Lehet venni ilyen hüvely torna dvd-t,és azzal próbálkozni,de ha nem jön be akkor van olyan csoport ahol ezt tanítják,arról az orvosodat kell megkérdezni,vagy a védőnődet hogy hol lehet ilyen helyet találni.Minden esetre amíg nem oldódik meg minél gyakrabban menj el pisilni,még ha nem kell akkor is próbálj meg,és akkor talán csökkeni fog.
7/7 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen mindenkinek!
2009. jún. 4. 15:30
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!