Azok jelentkezését várom, akiknek farfekvéses volt a babája! Mire számíthatok a szülés során?
Nagyobb-e a kockázat, jobban fáj-e, több-e a komplikáció stb., mint fejvégű hüvelyi szülésnél?
Lehetőleg pozitív biztatást kérek, mert eléggé félek. Nem lenne jobb a császár?
Nálunk első babásnál semmiképpen nem engedik a sima szülést, úgyhogy a kisfiam császárral született, ami egyébként nagyon jól alakult, mert 3X rá volt tekeredve a köldökzsinór a nyakára.
Úgy tudom többedik babánál már az orvos elbírálása alapján lehet szülni simán is.
De igaza van az előttem szólóknak: még simán megfordulhat. Anyukám velem a születésem előtti nap volt kontrollon, akkor még azt mondták neki faros voltam. Másnap mikor elindult a vajúdás, már befordultam.
Köszönöm a sok biztatást!
03.19-én megszülettünk! Hüvelyi szülésnek indult, de császár lett belőle, mert a baba nyakán volt a köldökzsinór. A sima szülés sokkal jobb, engem a császár nagyon megviselt. Amúgy minden rendben ment, egészségesek vagyunk mindketten! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!