Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülésnél kinek mekkora volt...

Szülésnél kinek mekkora volt a köldökzsinór? Kíváncsiságból kérdem milyen arányban vannak a rövid köldökzsinórosok.

Figyelt kérdés
Nekem lányom születésénél derült ki,hogy nem volt 20cm sem és ezáltal nem is szülhettem volna,de sikerült :D
2012. febr. 15. 21:04
 1/7 anonim ***** válasza:
Szerintem ezt csak az tudja, akinek ilyen extra méretű volt. Én látni is csak fotón láttam, a hosszáról pedig fogalmam sincsen.
2012. febr. 15. 21:21
 2/7 anonim ***** válasza:
Nekem emiatt lett 14 órás vajúdás után a végén császár. A köldökzsinór mindössze kb. 15 cm hosszú volt, ezért nem tudott beilleszkedni a babám feje. Ezt leszámítva szerencsére semmi gondot nem okozott, 10/10-es Apgarral született a manó.:)
2012. febr. 15. 21:39
 3/7 anonim ***** válasza:
10 cm volt. Császár lett belőle, de ez csak műtét közben derült ki.
2012. febr. 15. 22:01
 4/7 anonim ***** válasza:
Nem tudom, mert nem mérte le senki, de a gyereknek háromszor a nyakára volt tekeredve. Mondták is, hogy még jó, hogy elég hosszú volt, mert ebből baj is lehetett volna. Normál szülésem volt.
2012. febr. 15. 22:09
 5/7 krisztivan ***** válasza:
Nem tudom hogy hány centi volt de egyszer a fiam nyakára volt tekeredve és amikor kibújt a szülésznőnek a "luknál"kellett tartania a babámat amíg elvágták.Plusz még hatalmas gyerekem is lett:-))
2012. febr. 15. 22:18
 6/7 anonim ***** válasza:
nem tudom hány centi volt, de mindkét lányomnál rövid volt, de mindkettőjüket sikerült megszülnöm. igaz, az elsőt vákummal segítették világra.
2012. febr. 16. 08:49
 7/7 anonim ***** válasza:

Nekem rövid volt!Éppen kifért a lányom,de nem tudták a hasamra/mellkasomra tenni!Csak miután elvágtaa férjem! :(

Nálam ez valsószínű tudatalatti volt,mert rettegtem,hogy a nyakára tekeredik!

2012. febr. 16. 09:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!