Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Akik 2010-ben ill.2011-ben...

Akik 2010-ben ill.2011-ben szültek! Gyertek a facebookra?!

Figyelt kérdés

[link] Akik 2011-ben szültek!

[link] Akik 2010-ben szültek!

2012. febr. 14. 16:44
1 2 3
 21/25 A kérdező kommentje:

Tapasztalat, kérdés, öröm, bánat, baba fejlődése, fotó feltöltése- bármit lehet. Itt ugye vannak bunkó hozzászólások, ott meg mindenki kedves. Nincs lepontozás. Zárt, tehát jobb esetben csak nők olvassák. Vannak fájlok, amibe be lehet írni a saját kis történetünket, hogy hogyan találkoztunk a Férjünkkel, hogyan jelentettük be a baba érkezését.... Vannak fényképalbumok, házassági, terhességi, babás képekkel...stb.

Akciókról értesítjük egymást, lehet kuponokat cserélni, árusítani-mindez a 2011-be működik, a 2010-esbe nincs akkora élet.

Ja, és létrejöttek már országos babatalik, be lehet írni, hogy ki, mikor szült, született, hol lakik-így hamar egymásra lehet lelni.

2012. okt. 14. 00:56
 22/25 anonim ***** válasza:
ez nagyon jól hangzik:-))) tehát aki megoszt valamit(legyen kép vagy történet) azt a facebookon az ismerőseim nem láthatják, csak akik a csoportban szerepelnek? Bocsi, új ez még nekem:-) amúgy beléptem:-) akkor ott találkozunk:-))
2012. okt. 14. 05:02
 23/25 A kérdező kommentje:
Nem látják az ismerőseid, kivéve akik csoporttagok is.
2012. okt. 14. 10:25
 24/25 anonim válasza:
Én már tegnap csatlakozni akartam ,de nem jelöltél vissza! :-( még várok
2012. okt. 14. 16:16
 25/25 A kérdező kommentje:

Bocsi (Brigi)!

Nem jelzett a fész! Plusz az a csoport nem túl aktív. Gyere át nyugodtan a 2011-be, ha gondolod!

2012. okt. 14. 21:45
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!