Második babánál hogyan indult be a szülés és hányadik héten?
Figyelt kérdés
2012. febr. 13. 15:21
1/6 anonim válasza:
40. héten, kiírás után 1 nappal. Rendesen, fájásokkal indult be. Másképp, mint az első, mert ott elfolyt a magzatvíz.
2/6 anonim válasza:
A kiírás napjának reggelén 8-kor voltam nst-n,akkor még semmi jel se volt. Hazaértünk és már éreztem is az első fájásokat. Éjfélre erősödtek fel a fájások és elkezdett távozni a nyákdugó. Bementünk a szülészetre és másnap reggel született meg a baba. Így 40+1 napra lett meg.
3/6 anonim válasza:
Nekem be sem indult. 40+5-nél megcsászároztak mert az első is csaszi volt (nem annak indult) és a dokim nem akarta tovább engedni. Próbálta kézzel megindítani pár nappal előtte de nem jött össze.
4/6 anonim válasza:
Nem indult be,kiírt napon megcsászároztak.
5/6 anonim válasza:
Túlhordtam a másodikat (az elsőt nem) 6 nappal, fájásokkal indult, gyors és könnyű szülés volt.
6/6 anonim válasza:
A kiírt nap. Már bent feküdtem. Másnapra született meg.
Azt beszéltük a dokimmal, ha a kiírt napig nem születik meg -ez kedd volt- akkor pénteken beindítja. Az első nekem császár volt. De beindult, és másnap délelőtt megszületett (term. úton).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!