Ki szül idén szeptember körül a debreceni Klinikán?
Figyelt kérdés
2012. febr. 9. 14:17
11/15 anonim válasza:
hát azért ez mégis csak 6 évvel ezelőtt volt
azóta sajnos eléggé romlott a klinika színvonala és na ahogy viselkednek az anyukával...
húha..inkább megyek a kenézybe az 7 nap amit bent töltöttem rémes volt, inkább ültem volna börtönben ott is különben bántak volna velem !
12/15 anonim válasza:
Én is azt mondom,amit az utolsó.A kenézy-t legalább fejlesztik.Rokonaim akik ott szültek,sem voltak jó véleménnyel a klinikáról.Sajnos gyakori az előre megmondott HORRORISZTIKUS árú szülés.Mint írtam a bnőm úgy járt,hogy császározták és a seb 10 cm-el hosszabb volt mint másén.Rákérdezett,hogy miért,és azt mondták,hogy megcsúszott az orvos keze.A kisfia 2,5 éves és a fején még mindig látszik.Írtam is,hogy elég szerény anyuka,de azért az ember elvárná,hogy ne megvágott fejjel hozza haza a fiát.A védőnőm is mikor terhes voltam úgy kérdezte,hogy ugye nem a Klinikán fogok szülni?(egy anyuka a klinikát választotta és az uh-on azt mondták,hogy a kislánya egyik karja hiányzik.Jó hogy aggódik, a kenézybe is megnézette magát, ahol mondták,hogy semmi baja a babának szerencsére, teljesen egészséges.A kenézyben szült meg végül és egészségesen.)Vagy mikor az orvos hangsúlyozza,hogy az ellátás minősége a pénztárca vastagságától függ.:S Van ennél sajnos durvább is.Az is igaz,hogy 6 év alatt lehet semmit nem fejlődött.De ez csak az én véleményem.
13/15 A kérdező kommentje:
Köszi a megrázó véleményeket. Mostmár nem tudom,hogy hol szüljek. Félek,mindkét helyen,mert a Kenézyről is hallottam durva dolgokat anno. Pénzem nincs,hogy "tejeljek"/páromat is most küldték el a melóhelyről,mert nem tudtak fizetni. Ezek után nem tudom hová menjek?:(
2012. febr. 11. 11:37
14/15 anonim válasza:
Nekem volt orvosom a kenézyben,de végül nem tudtam neki fizetni (páromat elküldték:S ),meg előtte elvből nem kapott tőlünk semmit.Tehát 1 ft nélkül mentem hozzá szülni és NAGYON rendes volt, figyelmes.Írhatok róla bővebben.Előtte a klinikán akartam szülni,de sajnos olyan dolgokat éltünk át,hogy azt mondtam,hogy én ott nem fogok szülni.Anyukám a kenézyben szült mind hármónkat.Pedig én 23 vagyok a legkisebbik öcsém pedig 9,5 éves.Én meg 2010-ben szültem,bnőm júliusban fog.Kérdezz nyugodtan!E.
15/15 anonim válasza:
Kedves kérdező! Érdekes hogy a klinikán akarsz szülni és pár irogatás után változik a véleményed. Én meg a Kenézyről tudnék rémhíreket írni, de szerintem bármelyik szülő nőnek volt már rossz tapasztalat azzal a kórházzal kapcsolatban ahol szült. Én 2008 és 2010-ben szültem a klinikán és mindenki nagyon normális volt, pedig senkinek nem tejeltem elvből.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!