Ki szül idén szeptember körül a debreceni Klinikán?
Mert a gyereket nem viszik el a kényelmes anyukáktól?
Én a 3.-at fogom ott szülni és jó tapasztalatom volt eddig velük.
1. voltam
kényelmes anyukáktól?:.
ez eléggé rosszundulatú válasz volt,
Mint ahogy te okos tanácsokat adsz másoknak.
Hihetetlen hogy még ebbe is bele lehet kötni.
Kifejtenéd mi bajod a klinikával? Nekem is volt ami nem volt tuti ott, de ez egy kórház nem jótékonysági segélyegylet.
Te ott szültél? Saját tapasztalat?
Mert az ajtóra ki van írva, hogy a látogatókat kint kell fogadni. Ettől független én mivel 2x is ott szültem már tapasztalatból mondom, hogy normális egyedekkel tettek össze és meg tudtuk beszélni, hogy ne jöjjenek most be ill. az én és a másik fél hozzátartozói is vették a lapot, ha nem volt alkalmas valami.
A pénz nem értem hogy jön ide.
Én egyszer sem adtam egy forintot sem senkinek, nem volt fogadott dokim és egyik gyerekemen sincs semilyen seb, normálisan elláttak és megtettek értem és a babáért is mindent. Tehát 3. választásom is a klinika lesz.
Amikor eljöttem a normális nővérek kaptak 1-1 bonbont.
Ennyi volt a nagy fizttségem!
Azok szokták írni, amit te is tudod és ezt tapasztalatból írom, akik kényeskednek össze vissza mert azt hiszik hogy szülnek és minimum a Hiltonba vannak/lesznek és hasonló ellátást is igényelnének. Aztán ami nekem még furcsa, hogy sokan rajonganak a Kenézyért, mert ugye ez egy másik alternatíva. Mert ott mondván elviszik a babát és tudok pihenni. Ha most annyira vártad azt a gyereket, akkkor miért kll tőle rögtön megszabadulni?
És tévhit, hogy a klinikán nem viszik el. Volt az első szülésemnél egy csaj, nem ment se a szopi meg úgy nagyjából bénázott és megkérte a nővéreket had hagyja ott a babát. Senki nem harapta le érte a fejét és készségesek is voltak. Van egy banya Kovács adjunktus, nekem is volt hozzá szerencsém és bunkó is volt, sőtt össze is vesztem vele, de köszönhetem azt is hogy normálisan megtanított szoptatni és nem ríva jöttem haza a tápszeres recepttel mint ahogy a Kenézyből szokás általában. Apró statisztika az ismeretségi körömben, de ez van.
A klinika ráadásul jobban felszerelt mert ha bármi gáz van akkor azonnal életmentő műtétet is végre tudnak hajtani a babán is, míg ez a Kenézyről szintén nem mondható el.
Akik eddig ismerőseim a Kenézyben szültek azt mondák mert szép a vajúdó, ha jól emlékszem. Hát szerintem ezt a legkevésbé sem érdekli az embert, míg ott szenved.
Szóval nagyon kíváncsi vagyok, hogy mi bajod a klinikával és egy olyan jellegű kérdésre, hogy "Ki szül idén szeptember körül a debreceni Klinikán?" miért írogatsz be baromságokatm, ha nincs is közöd az egészhez.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!