Milyen a Székesfehérvári szülészet? Milyen nőgyógyászok vannak? (Véleményt kérnék akiket ismertek ott)
Első gyermekemet Szőnyben szültem,de mivel az most megszűnik,és Tbányára nem akarok menni,inkább Fehérvár.
Segítenétek?
Utolsó vagyok. sajnos nem ismerem azt a dokit:(
Blaskó tutira nem jár máshová. Csak a kórházban van és a magánján + Endokrinológus.
Én programozom az agyam a július 10.i szülésre:) Aznap lesz a szülinapom! Szóval akár még találkozhatunk is :)
De miért nem kezdesz el járni ide Fehérvárra már most rendelésekre? Én az előttem szólókkal nem értek egyet, azokról a dokikról nagyon nincs jó véleményem, csak nem akartam lehúzni senkit!
80 km az nagyon sok :( Havonta nem vészes, bár ha nézzük, + amit a dokinak adsz..az már húzós:(
Én nyitott vagyok a "randira":)
ja, lemaradt a lényeg, kisfiú lesz! már van egy 3 éves fiam. gyúrtunk mi lányra,de nem jött össze :)
nálatok???
Dr.Kovács Miklós .
Mindenkinek csak ajanlani tudom.
Kijar Morra is .
Elozo terhessegemmel is hozzajartam,
mostanival is ,nem is mennek mashoz.
Segitokesz .
Megbizhato orvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!