Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Milyen a Székesfehérvári...

Milyen a Székesfehérvári szülészet? Milyen nőgyógyászok vannak? (Véleményt kérnék akiket ismertek ott)

Figyelt kérdés

Első gyermekemet Szőnyben szültem,de mivel az most megszűnik,és Tbányára nem akarok menni,inkább Fehérvár.

Segítenétek?

2012. febr. 7. 14:54
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. sajnos nem ismerem azt a dokit:(

Blaskó tutira nem jár máshová. Csak a kórházban van és a magánján + Endokrinológus.

Én programozom az agyam a július 10.i szülésre:) Aznap lesz a szülinapom! Szóval akár még találkozhatunk is :)

De miért nem kezdesz el járni ide Fehérvárra már most rendelésekre? Én az előttem szólókkal nem értek egyet, azokról a dokikról nagyon nincs jó véleményem, csak nem akartam lehúzni senkit!

2012. márc. 8. 14:58
 12/16 A kérdező kommentje:
messze van Fehérvár az a baj, oda-vissza 80 km,és mikor már a végén 2 vagy akár naponta is kell nst-re menni,már elég húzós az üzemanyag... Jó lenne ha taliznánk,és ismerek olyat aki a fiával egy napon született,lehet Neked is összejön ;) Nem tudod még milyen nemű lesz?
2012. márc. 8. 15:11
 13/16 anonim ***** válasza:

80 km az nagyon sok :( Havonta nem vészes, bár ha nézzük, + amit a dokinak adsz..az már húzós:(

Én nyitott vagyok a "randira":)

2012. márc. 8. 16:41
 14/16 anonim ***** válasza:

ja, lemaradt a lényeg, kisfiú lesz! már van egy 3 éves fiam. gyúrtunk mi lányra,de nem jött össze :)

nálatok???

2012. márc. 8. 16:47
 15/16 A kérdező kommentje:
nekem is fiam lesz úgy néz ki :) Már van egy 21 hónapos kislányom,mi is lányra gyúrtunk,de... :D
2012. márc. 11. 09:54
 16/16 judy1977 válasza:

Dr.Kovács Miklós .

Mindenkinek csak ajanlani tudom.

Kijar Morra is .

Elozo terhessegemmel is hozzajartam,

mostanival is ,nem is mennek mashoz.

Segitokesz .

Megbizhato orvos.

2018. dec. 7. 14:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!