A beöntást mi "helyettesítheti"?
Homeopátiás hashajtó, kúp, aszalt szilva.. :) Mi válhat be a legjobban, amitől nem adnak beöntést?
Ha lehet, inkább magam oldanám meg a dolgot.
köszi a választ!
Szia!
Szerintem semmi nem helyettesítheti! Azért kapod, hogy teljesen kiürüljön a bélrendszered a következő 24 órára! Nem utolsó sorban pedig, nézz utána, mennyi minden veszélyezteti a babádat, ha esetleg bele születik a bélrendszered tartalmába!!! Egyébként meg nem nagy ördöngősség! Én háromszor kaptam, szülés előtti két hétben! Még jobban is éreztem magam! :-)
Üd: Detti
Csatlakozom az első válaszadóhoz!
Nekem 2 szülésem volt az utolsó 2 és fél hete mind a 2x kaptam beöntést és egyáltalán nem olyan vészes,sőt engem megnyugtatott,hogy nem azon kell idegeskednem vajúdás közben,hogy "odacsinálok"e a szülőágyra.Most gondolj csak bele kb.2perc amíg megkapod a beöntést és csak a madam van veled akkor utána teljesen egyedül vagy amíg nem végzel a dolgoddal,de ha nem kapsz beöntést és "odacsinálsz"szülés közben akkor már több ember látja,én nem bírtam volna elviselni ezt a tudatot az biztos,nem beszélve arról,hogy a babának is fertőzést okozhatsz vele,de ez csak az én véleményem volt,ezt neked kell eldöntened!
Nem szültem de volt popsiműtétem.Azthittem nekem is beöntés,de nem én keserűsót kaptam.Sztem nektek ezt nem lehet,bár nemtudom mi van benne amiért nem(ha vki leírja azt megköszönöm)
Mi más mondjuk.Szilva,Káposztalé,bár az puffaszt is,de a beöntés nem lehet olyan rossz.Annyi benne a gáz,hogy vissza kell tartanod egy kicsit és rohanni be.Nah az ciki
Van olyan kórház, ahol már beöntés helyett pezsgőkúpot adnak.
Kérdezz utána, hogy nálatok hogy van ez.
Én olyan helyen szültem, ahol egyáltalán nem adnak semmit. Egyébként szülés előtt délután hasmenésem volt. Éjszaka szültem és nem történt közben baleset.
Egyébként azt mondták, hogy ha történne is azzal se foglalkozzak, a baba pedig nem pottyanhat bele a kakiba, mert egyrészt nem potyognak ki egyik másodpercről a másikra, másrészt azért vannak ott minimum ketten, hogy az ilyen helyzeteket megoldják. A barátnőmnek kitolás közben más is jött a babán kívül, azt mondta, hogy a szülésznő kb egy másodperc alatt kikapta alóla a papírt, ami oda volt terítve és odarakta a másikat, észre sem lehetett venni szinte.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!