Ha a császár tervezve van akkor hogy zajlik az egész? Bemegyek a korházba és?
Nekem nem programozott volt, de szerintem ez sincs másképpen.
Bemész felveszik az adatokat, felvisznek, leborotválnak,hordágyra tesznek, kapsz gerincbe érzéstelenítőt, kb. 30-40 perc alatt vége teljesen. Aztán 6 óra a megfigyelőben, utána levisznek az újszülött osztályra.
nekem programozott császárom volt
bementünk a kiírt időpont előtt egy nappal (mert még akkor nem indult meg a szülés...)
ellenőrzik különböző vizsgálatokkal, hogy a magzat valóban korának megfelelő, nehogy egy éretlen csecsemőt vegyenek ki.
aztán kitűztek egy időpontot, előtte este nincs vacsora, hajnalban beöntés, utána zuhany, 7.30-kor borotválás, infúziót bekötik és lecsöpög benne "valami", közben mértek a pocakomon NST-t, bekötötték a katétert, és utána 8 kor műtő
beadták a gerincbe az érzéstelenítőt / harmadjára sikerült :( /, elkezdték a műtétet, és 8.16-kor megszületett a kisfiam
elvitték megmosdatni, utána megmutatták nekem
valamennyivel 9 előtt már a szobámban voltam...
délután 2 körül ment ki az érzéstelenítő hatása, addig nem szabad megemelni a fejed egyszer sem, mert nagy fejfájást okozhat, a háromórási szoptatáskor kihozták a kicsit
még az nap este lábra kellet állni és járkálni a szobában a vérkeringés miatt
nekem így zajlott! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!