Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Rossz ctg miatt feküdtetek...

Rossz ctg miatt feküdtetek már be szülni?

Figyelt kérdés

Kiderült ma ctg-n, hogy a baba szívhangja nem jó, hol lelassult nagyon hol meg felgyorsult. A klinikára holnap reggel kell befeküdnöm. Azt mondták, ha rossz továbbra is a ctg, akkor megindítják a szülést.

Járt már valaki így? És ha jó lesz a picur szívhangja, akkor is megindítják vajon?

39 hetes km.

2009. máj. 28. 15:21
 1/5 anonim ***** válasza:
Szia! kihez jársz a klinikákra?
2009. máj. 28. 15:26
 2/5 A kérdező kommentje:
Szegedi vagyok. A magándokim utalt be a klinikára.
2009. máj. 28. 15:32
 3/5 anonim ***** válasza:

Szia!

Én a 38. héten jártam így. Elmentem délután CTG-re, aztán már nem engedtek haza. Akkor még jó volt a CTG-m, nem azzal volt a baj, hanem magas lett a vérnyomásom. Már vizesedtem jócskán és hát persze miért ne lett volna akkor már fehérje is a vizeletemben?(toxémia)

Bent tartottak, hogy normalizálják a vérnyomást. Aztán két nap múlva délelőtt nekem is rossz lett a szívhang. Lelassult fél órán belül 2- szer is 30-ra. Azonnal hívták a dokimat és 20 perc múlva már császároztak.

Ha neked nem lesz gond, akkor nem hiszem, hogy megindítják a szülést, de bent kell maradnod és gondolom sűrűn fogják ellenőrizni.

Sok boldogságot a picihez!

2009. máj. 28. 15:36
 4/5 anonim ***** válasza:
Én 40. héten jártam így, és még 1 hetet feküdtem a kórházba, mielőtt megindították vola a szülést.Persze naponta 3-4-szer monitoroztak.A babó szívhangja volt nagyon magas (190 fölötti sokszor), de nagyon
2009. máj. 28. 16:42
 5/5 anonim ***** válasza:
könnyen, 1 és fél óra alatt világra jött, semmi komplokáció nem volt szerencsére:o).Most is itt ül és 10 hónapos.Kitartás és ne stresszelj!!!Sok boldogságot
2009. máj. 28. 16:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!