Van olyan, akinek szülés után rövidebb lett a menstruációja?
Figyelt kérdés
Pl. az addigi fix 6-7 nap helyett 4-5?2012. jan. 23. 10:04
1/5 anonim válasza:
Nekem pont fordítva. 2-3 nap szokott lenni. Szülés után már 6-7 nap és erősebb:-(
Nem örülök neki, mert több betét fogy:-(
2/5 A kérdező kommentje:
Én meg pont az ellenkezője. Kevésbé fáj, és rövidebb is. Sajnállak :(
2012. jan. 23. 10:29
3/5 anonim válasza:
Szülés előtt 7 napig tartott, és nagyon görcsöltem 3 napig, meg erős is volt, szülés óta viszont lecsökkent 5 napra, és fel sem veszem hogy van valami is :) Semmi görcs, és alig van. Ennek nagyon örülök, elég volt a 12 év szenvedésből:)
4/5 anonim válasza:
szinten pozotiv iranyba valtozott, bar 5 nap megmaradt de a vege mar csak barnas, kevesebb cucc es alig veszem eszre
viszont elotte valo 2 3 nap mint a hazi sarkany, olyan ingerult vagyok, a ferjem megis jegyezte mar:P
5/5 anonim válasza:
Nekem szülés óta sokkal erősebb:(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!