Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap szülni fogok, de...

Holnap szülni fogok, de meggondoltam magam. Ez normális?

Figyelt kérdés
Holnap reggel indítják a szülést, én pedig egész nap ezen parázok. Úgy érzem még nem állok készen, nagyon félek a rám váró fájdalomtól. Már az jár az eszemben, hogy inkább nem is szeretnék babát, meggondoltam magam. Nyugtassatok meg, ugye normális, hogy ilyen gondolataim vannak?
2009. máj. 27. 16:59
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%

szia

én is nagyon féltem

császáros voltam...

már jó pár napja a kórházban voltam nagy pocakkal, és nem akartak még meg műteni

azt hittem örökre ilyen nagy pocakkal maradok

aztán, az egyik este bejött a doki, és mondta, hogy másnap reggel 8.kor műtét

nagyon örültem!

eljött a reggel, már hajnal 4-től fent voltam, és úgy visszacsináltam volna mindent! nagyon-nagyon féltem!!!

és utána 8.16-kor meglett a kisfiam, és már nem érdekelt semmi!!! most 5 hós már :)

könnyű szülést kívánok, és jó egészséget nektek!

2009. máj. 27. 20:29
 12/19 anonim ***** válasza:
100%
Édekes, de én éppenhogy túl akartam lenni rajta.:)Napokkal előtte már mindenkire morcos voltam, hogy miért nem jön ki már a baba.
2009. máj. 28. 09:47
 13/19 anonim ***** válasza:
100%

No, már biztosan túl vagy az egészen:) Gondolom mostanában más dolgod lesz és nem nagyon olvasgatsz itt, de azért kívánok Nektek jó egészséget, boldogságot!

Reggel eszembejutott a tegnapi kérdésed és küldtem egy kis drukkot, hogy rendben és könnyen menjen minden.

2009. máj. 28. 14:03
 14/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a jókívánságokat! Május 28-án 12:08-kor megszületett a lányunk, Zsófi. 3290gramm-al és 47 cm-rel.
2009. jún. 6. 19:05
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok.jó egészséget és boldog életet kívánok mindannyiótoknak.(aki már nagyon szülni akart a végefelé:))

ugye, hogy minden rendben volt...:DDDD

2009. jún. 7. 22:40
 16/19 anonim ***** válasza:
100%
GRATULÁLOK!!!!Jó egészséget mindkettőtöknek!!!!
2009. jún. 8. 13:15
 17/19 anonim ***** válasza:
Gratulálok! :DDD
2009. jún. 8. 20:31
 18/19 anonim ***** válasza:
Belegondolok, hogy már 10 éves is elmúlt a leányzó :)
2020. szept. 26. 23:43
 19/19 anonim ***** válasza:
És a szülés milyen volt?
2020. szept. 27. 00:46
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!