Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Holnap szülni fogok, de...

Holnap szülni fogok, de meggondoltam magam. Ez normális?

Figyelt kérdés
Holnap reggel indítják a szülést, én pedig egész nap ezen parázok. Úgy érzem még nem állok készen, nagyon félek a rám váró fájdalomtól. Már az jár az eszemben, hogy inkább nem is szeretnék babát, meggondoltam magam. Nyugtassatok meg, ugye normális, hogy ilyen gondolataim vannak?
2009. máj. 27. 16:59
1 2
 1/19 anonim ***** válasza:
100%

Tök normális! :)

Én egész vajúdás alatt, sőt, már az erős jóslóknál is meggondoltam magam. Azon agyaltam hogyan lehetne visszacsinálni és megúszni valahogy a szülést :)

Nyugi, túl leszel rajta! Nagyon gyorsan fog tellni az idő!

2009. máj. 27. 17:03
 2/19 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem normális. Én is hasonló helyzetben voltam, és én is nagyon féltem. El sem tudtam képzelni, hogy másnapra anyuka leszek. Aztán eldöntöttem, hogy hagyom magam sodródni az eseményekkel és nem parázok feleslegesen. Így is lett. Egyszer már csak azt vettem észre, hogy ott van a bepólyált baba mellettem.
2009. máj. 27. 17:04
 3/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia

Persze, hogy normális hiszen te most nagyon félsz és ez elnyom minden más érzést.

Én is voltam úgy, hogy annyira de annyira szerettem volna visszacsinálni az egészet. Még a szülőágyon is mondtam olyat, hogy ezt én most abbahagyom és holnap visszajövök. De komolyan így utólag röhögök rajta de akkor...

Tudom, közhely de holnap mikor meglesz a kisbabád és megnyugszol te leszel a legboldogabb ember a világon. Most próbálj megnyugodni és nem félni.

Kívánok neked nagyon nagyon könnyű szülést és utána boldog babázást. Egy háromszoros!!!mami

2009. máj. 27. 17:14
 4/19 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat, megnyugtattatok. Megpróbálok másra koncentrálni, de hiába, mindig csak a szülésen agyalok :-)
2009. máj. 27. 17:20
 5/19 anonim ***** válasza:
100%

Nekem még sok van hátra a szülésig, így tapasztalatról nem tudok írni, de annyira összeszorult a torkom, ahogyan elolvastam a kérdésedet,hogy nem tudtam megállni, hogy ne írjak Neked.

Az érzés biztosan normális, engem már a terhesség elején elkapott néha az érzés, hogy innen bizony nincsen visszaút, ebből már szülés lesz egyszercsak.

Gondolj arra, hogy ez csak egyetlen picike ( de ugyanakkor nagyon fontos!) időszaka az életednek és holnap már veled lesz a babád! Bevallom én az életem során sokszor szerettem volna nyakamba kapni a lábaimat és futni jó messzire (államvizsga, szájsebészeti műtét...)aztán eltelt AZ A NAP és örültem, hogy túléltem én is , mint mindenki más.

Lehet az is, hogy nagyon-nagyon könnyű szülésed lesz, annyi barátnőmtől hallottam, hogy sokkal rosszabbra számított.

Kívánok Neked nagyon kevés fájdalmat és egészséges kisbabát! Hidd el, hogy a holnapi nap sokkal több boldogságot fog hozni, mint szenvedést!

2009. máj. 27. 17:20
 6/19 anonim ***** válasza:
100%

Teljesen normális.

Mindkét szülésemet indították, az elsőnél végigbőgtam az utat a kórházba, a másodiknál előtte egész éjjel nem aludtam.

2009. máj. 27. 17:30
 7/19 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon könnyű szülést kívánok neked!!! Fiú, lány??
2009. máj. 27. 18:25
 8/19 anonim ***** válasza:
100%
Ez természetes.Én is így jártam,a 2.babámmal.Nst-re mentem 37+3 hetesen,de 2 ujjnyira nyitva voltam.A szülésznőm mondta,h du.menjek vissza,ha tovább nyílok burkot repeszt.Így is történt,én pedig elsírtam magam,és haza akartam menni...3 óra múlva már mellettem szuszogott a babám.Könnyű,gyors szülést!
2009. máj. 27. 18:56
 9/19 A kérdező kommentje:
Kislány lesz :-)
2009. máj. 27. 19:11
 10/19 anonim ***** válasza:
100%

Jaj,ha rágondolok,már azt is megbánom,hogy a párommal szóba álltam valaha.Én kb.2naponta meggondolom magam:)

És még 3 hónapom van a NAGY NAPig!

Próbálj arra gondolni,hogy holnap egy ici-pici kis csodát fogsz tartani a kezedben!:)

Sok sikert és egészséget,na és kevés fájdalmat kívánok!

2009. máj. 27. 19:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!