Remélem nem hülyeség de mit csinál a doki és mit a szülésznő a szülés alatt? Első babát várom és tapasztalatlan vagyok. Igaz még csak 21 hetes de érdekel.
Szia!
Nekem míg el nem folyt a magzatvíz, addig az ügyeletes orvos megvizsgált, mivel 5 percesekkel mentem, akkor már fel is vettek az osztályra, így a papírokat is kitöltették velem.
Aztán megmutaták a kórtermet kipakolhattam és ott hagytak, kiadták, hogy a férjem 8-ig maradhat, aztán lámpaoltás!!
Éjfélkor elfolyt a magzatvíz, akkor újra megvizsgáltak, szóltak a dokimnak, ő fél óra alatt bent volt, már várt a szülőszobában, az ágy mellett:), és segített, elmondta a szülésznővel együtt, hogy is kell jól venni a levegőt, meg mikor kell nyomni, kicsit segített is ha kértem akkor, vagy ha látta, hogy elfogyott az erőm akkor rátenyerelt a hasamra. Így született meg a lányom 2 óra 20 perc alatt! De 3 napig tágultam!!!!
Boldog babavárást és könnyű szülést kívánok Neked!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!