Valóban előbb szülök? És ha igen kb mikor?
Ez valóban koraszülésre utaló jel, de azért ne keseredj el! Én 25 héttől vagyok pontosan ilyen cervix-szel, sőt 34. héttől már 1111, és most vagyok a 37.-ik hétben. A baba termetének ehhez semmi köze. ( az első gyerkőcömet épphogy a 36-ik hétig sikerült "vinni" uez volt a gond, pedig ő csak 2600 gramm lett, a mostani bébim meg már 3300-3400 gramm. )
De az biztos, hogy rengeteget kell pihenni, nem szabad emelgetni, ha mindenképp muszáj házimunkát végezni, azt lehetőleg ülve ( már amit lehet ) Magne B-ből Béres félét szedj napi 3X1-et ( ez kb 20 szem hatóanyagát tartalmazza a másik fajtából, és ne félj, semmi bajotok nem lesz tőle) Ha ennek ellenére keményedik a hasad, akkor egy korty Metaxa. Semmi sem használ úgy, hidd el, és nekem az orvos javasolta.
Ha pedig mégis korábban jön a baba, le...ák a születési súlyát, a koraszülést nem annak alapján állapítják meg, hanem a mensi szerint számított terhességi kor alapján ( hacsak már a korai leleteidből nem az tűnik ki esetleg, hogy idősebb a terhesség, hisz ilyenkor már óriási eltérések vannak a magzatok méretében )
december 13-ra voltam kiírva
akkora hasam volt, hogy sokan mondták, már novemberben meglesz a baba
semmi jele nem volt hogy kiakarna jönni
túlhordtam...
a nagy hasnak, vagy nagy babának semmi köze ehhez... :)
Nekem is hasolnló volt, a 31. héten már 1950-re saccolták! Nekem a 34. héten lett 2000-es a méhszájam.
A doki mondta, hogy min 10 nappal előbb meglesz. a 36. héten meglett 3050g-al, teljesen egészséges, 4 nap után haza is engedtek. Most 6,5 hónapos, és 8 kg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!