Kiírt idő előtt hány hetesen+napossan született gyermeked? Fiú vagy lány lett? Súlya, hossza?
34+6 nap, fiú, első baba, 2020gr, hossz: nem tudom itt Angliában nem mérik, viszont csak a tiny baby ruhák voltak jók rá ami, 44cm :)
volt egy masszív megfázásom, rengeteget köhögtem és fújtam erőltetve az orrom, valószínűleg ettől indult be. először távozott a nyákdugó, rá egy hétre a magzatvíz, de a szülés csak plusz még erre rá 5 napra indult el... :)
szia!
38 hetes voltam és 3350g és 56 cm-el született meg az első kisfiúnk. Magzatburok repedt meg és folyt el a magzatvíz. Meséltem a dokimnak az előző napomat és azt mondta, hogy az esti vacsorázás tett be és azért indulhatott meg. Évfordulónk volt a férjemmel és elmentünk étterembe. Mondtam a dokimnak, hogy nagyon sokat bírtam enni az előtte lévő időszakhoz képest.(gondolom leszállt a hasam)(csináltunk fényképeket és ott nem látszik, hogy lent lenne a hasam) Azt mondta, hogy a gyomor, a sok étel miatt elvette a vért a placentától és ettől simán megrepedhetett a burok. Egyébként 38 hetesen már teljesen mind1 mitől jön, ha jönni akar...:) Nekem jó volt, hogy nem maradt még bent, mert így is 36-os buksija volt, úgyhogy örültem, hogy sikerült megszülnöm:) A mostani kisfiú pocaklakót még nagyobbnak nézik, meglátjuk mikor jön.
Szia!
Az első 39+4-re született,3950 grammal és 61 cm-vel!
31+4 naposan már beindult de visszatudták tartani,utána meg így alakul! :)
A tesóval 24 hetes vagyok,az uh összehasonlítás alapján hosszabbra becsülik mint a nagylányom!
Veseprobléma miatt,még szülés előtt vár ránk egy műtét olyan 32-34 hetesen,és utána majd alakul,de nem hinném,hogy Ő végig bent maradhat:(
1.kisfiú 38 hetesen,3600g, 56cm
2.kislány36 hetesen,3800g 56cm
nem lehetett egyiknél sem tudni miért jöttek előbb, főleg a lányom 1 egész hónappal.
Mindketten 10/10-es apgart kaptak, semmi bajuk. :)
Első baba kislány,terhességi toxémia miatt,sürgősségi császár de egyébként is már elkezdtem kinyílni..
37+5 hét
2800g 52 cm
lilike 37 hétre, 2,5 kilósan 52 centisen:))
semmi komplikáció, csak gátszakadás, de az gondolom nem számít komplikációnak:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!