Békéscsabai szülészetről írnátok nekem tapasztalatokat?
Sziasztok!
Minden érdekelne a Békéscsabai Szülészettel kapcsolatban! Friss élményekkel rendelkező anyukák tapasztalatait, történeteit várnám. Mi hogy működik, milyenek az orvosok, szülésznők, nővérek? Mivel kell készülni a szülésre?
És ki mit tud az ágyszám csökkentésről? Mikorra várható, és mik lesznek a következményei?
Köszönöm a válaszokat előre is.
Szia!
Én ott szültem. Nekem jók voltak az "élményeim". Nem volt fogadott orvosom,problémamentes terhességem volt végig,nem indokolta semmi , hogy legyen, plusz előtte sem jártam egy adott dokihoz. Megtehettük volna, hogy legyen:) ezt csak azért irom, hogy értsd, nem anyagiak miatt nem volt.
Szóval nem volt dokim, bementem reggel, hogy ez meg ez van, közölték, hogy akkor itt baba lesz, bementem a vajudóba, egész nap ott lehettem, zuhanyozhattam, van bordásfal, labda, ágy, pezsgős kád. Kedvesek voltak, nem dobtak ki onnan csak mert jött olyan be szülni akinek orvosa volt. Délután meglett a babám, utána még 3 napot bent voltunk, a csecsemősök aranyosak.
Ami kell:hálóing, 3-4 db mert tuti véres lesz szülés utáni napokban, és az általános kórházi dolgok, papucs...stb ezeket nem irom. Kérdezz inkább!!!
A babának semmi nem kell csak amjd aznap amikor viszitek haza a ruha amibe viszed.
Amikor megszületik akkor még nem kell a házassági anyakönyvi kivonat, de asszem másnap jött egy nő aki vitte az anyakönyvi hivatalba a születési adatokat és neki kellett bemutatni a házassági papirt vagy az apai elismerői nyilatkozatot, mert ennek alapján irják meg a gyerek családi nevét.
Más nem kell. A baba ott bent abban a ruhában van amit ők adnak rá és pólyában.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!