SOS! 6 hete szültem, a gátsebem mellett piros fájó kinövés? Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
1 hét mulva megyek kontrollra, és gondoltam megnézem miért fáj még mindig a varrat, és egy piros kis kinövés van ott, de nem a varraton, hanem kb 1 centire töle, ilyen "lelógó" 3 mm-es börszerüség, puha, picit fáj. volt valakinek ilyesmi?2012. jan. 16. 21:38
1/5 anonim válasza:
Sajnos gyakran előfordul, az a vadhús. Ha rosszul varrnak össze, akkor olyan kitüremkedésed lesz. Idővel enyhül, de mindig érzékeny marad. Legalább is nekem az. Mivel nem TB támogatott így nekem még 16 hónap után is meg van.
2/5 anonim válasza:
Sógornőmnek is van valami "kinövése", a második gyerek szülése után jött elő neki, volt dokinál, azt mondta a nőgyógyásza, hogy a szűzhártya kis darabja csüng belőle, érfogóval elszorította a doki, sógornőm semmit nem érzett belőle, pedig csüngött rajta a fogó...nincs benne ideg. Csak így simán levágni nem lehet, plasztikai beavatkozásnak minősülő, mert lézerrel kell levágni onnan. Már 4 éve ott van neki, mert nincs pénze levetetni, meg se meri kérdezni hogy mennyibe kerülhet, de azt mondja hogy nem akadályozza semmiben, úgy hogy ő szerinte jó helyen van ott ahol van. Azt mondja hogy nem vehető észre, csak ő meg a férje, (meg most már Ti) tudják hogy ott van neki és kész.
4/5 anonim válasza:
Nekem granlációs szövet alakult ki a sebem mellett. Kis erek összecsomósodtak, és néha eléggé szúr, meg gyakran vérzik. Azt mondta a doki, hogy kivágja, és utána megint összevarr. Még nem szántam rá magam, hogy elmenjek vele.
Szóval a válaszok alapján több dolog is lehet, majd a dokid megmondja
5/5 A kérdező kommentje:
köszönöm szépen a válszokat, nem aranyér, csak kicsit fáj, ás olyan mint pl. egy kis szemölcs, csak puhább. hát remélem hamarosan eltünik vagy a dokim ad rá valamit.
2012. jan. 17. 14:48
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!