A második szülés nehezebb, vagy könnyebb az elsőnél?
Szia!
Nekem is a második szülésem lesz, és nekem is 6 és félév lesz a korkülönbség a két gyerek között. Én bízom benne, hogy könnyebb lesz, bár félek, mert már tudom mire számítsak, és hát nem piskóta :)
Szia! Nekem is a második szülésem lesz, de 10 év a különbség. Ez a terhességem más mint az előző, pedig megint kis csaj lesz:),gondolom a szülés is más lesz. Azt mondják többen, hogy a második gyorsabb, hát majd elválik.
28 hetes kismami
A statisztikák szerint általában könnyebb a második szülés. De ismerek olyat, akinek nehezebb volt.
Azt is tudom viszont, hogy az első szülés után bizonyos idő elteltével a következő szülés orvosi szempontból megint első szülésnek számít. Csak azt nem tudom, ehhez hány évnek kell eltelni a két szülés között.
Csatlakozom, nekem 9 év lesz a kettő között.
És szintén jobban félek mint az elsőnél-éppen azért mert tudom milyen volt.
Engem is nyugtattak azzal, hogy könyebb a második.
Viszont ahogy előttem is írta valaki, sztem. ez ennyi idő után már ismét elsőnek számít:(
Én meg azzal nyugtatom magam, az elsőt is túléltem-hát, ezen is túlleszünk valahogy:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!