Miskolcon szülök, fogadott dokinak ha 40 ezret adok az kevés?
Figyelt kérdés
Nem volt megbeszélve ár.2012. jan. 11. 12:39
1/12 anonim válasza:
Nem kevés egyáltalán. Én itt pesten fogok adni 50-et vagy 60-at majd ezt utána döntöm el. A vizit az enyémnél 7000ft amúgy de szülésre árat ő sem mond.
2/12 anonim válasza:
Amúgy miskolci vagyok ezért válaszolok. Amilyen sz@r a helyzet arrafelé a 40 nagyon is jó pénz.
3/12 A kérdező kommentje:
köszi a választ
2012. jan. 11. 13:32
4/12 A kérdező kommentje:
Mások is így gondolják?
2012. jan. 11. 13:33
5/12 anonim válasza:
Szia!én is miskolcon fogok szülni a megyeibe.te hol szülsz,melyik kórházba.
még nincs dokim,de szerintem azt kérem meg aki az első terhességemnél volt.DR. Takács Tibort.
neked ki a dokid?
én első terhesség alatt alkalmanként 5ezret adtam neki és szüléskor 30-at.szerintem kb ez lesz most is mert a mai viszonyokban még talán többet is ér mint 3 éve.
én így gondolom.
13 hetes anyuka
6/12 anonim válasza:
Én is vidéki vagyok, és ugyanennyit fogok adni. Szerintem nagyon szép összeg azért a kis időért, amit aktívan melletted tölt szülés alatt a doki. Nem is beszélve arról, meddig spóroltam mindezt össze...
7/12 anonim válasza:
1vagyok. Még azt akarom mondani,h. 3 éve is nála szültem akkorr még csak 5000 volt nála a terhesgondozás alkalmanként de akkor 60000-at adtam a szülésre. Akkor még nem volt ilyen nagy válság. Ne aggódj ezen, hidd el nem rossz pénz 40000ft.
8/12 anonim válasza:
Olyan nincs, hogy kevés.
Örüljön, hogy kap.
Ha nem mondott árat, akkor örülni fog annak, amit kap, nyugi :)
Én csak egy dokiról hallottam itt, hogy sokat kér Dr. S. a semmelweisből, de ő meg is mondja állítólag, hogy 100000 egy szülés :P
9/12 anonim válasza:
Én pesten fogok szülni.Programozott császár lesz.a dokinak nincs fix tarifája.Sztk alapon jártam hozzá.Én 30 ezret adok neki.Ügyeleti idejében fog müteni.Ha esetleg beindul a szülés és be kell jöjjön akkor adok neki 40 ezret.
10/12 anonim válasza:
Vegyél neki egy tibi csokit :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!