Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ilyen adatokkal túl fogom...

Ilyen adatokkal túl fogom hordani a babát?

Figyelt kérdés

Holnap töltöm a 39.hetet. A méhszájam már egy ideje 1110-es. Ma voltam uh-n, ahol a lepény 2-es,3-as fokban érett. Remélem nem fogom túlhordani...ha már ilyen a méhlepény nem lesuz belőle túlhordás ugye?

Ma nst-n, a baba szívhangja végig 140 alatt volt. 132-139között mozgott. Nem mondták, hogy baj lenne, de engem kicsit aggaszt, hogy 140alatti. Ráadásul nem aludt a babám. Nálatok is volt ilyen?

2012. jan. 10. 12:04
 1/5 anonim ***** válasza:

Nem lehet megmondani.

Első babámat 40+2 szültem.

33. héttől nyitva voltam, lepény a 36. héttől 2-3 fokban érett volt. Igaz a szívhang mindvégig a normál tartományban volt.

Lehet,hogy érdemes lenne elmenned holnap is nst-re,és ha nem megy a normél tartományba a szívhang akkor csináltatni egy flowmetriát.

2012. jan. 10. 14:25
 2/5 A kérdező kommentje:
A flowmetria az az amikor uh-n nézik az áramlást? Ha igen, akkor azzal nincsen baj.
2012. jan. 10. 16:28
 3/5 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem biztos. én C3000-rel feküdtem be, mert a babám szívhangja 180 fölött volt egy délután (amúgy is mozgékony volt végig, és azóta is...), ez egy péntek volt. Utána minden rendben volt, de befektettek. Vasárnap távozott a nyákdugó és kedden (a kiírás napján)este már a szülőszobára küldtek, szerdára meglett a második babánk.

Kedd éjjel amikor már nem aludtam és megvizsgáltak, 1 ujjnyira voltam nyitva, de a méhszáj teljesen ellaposodott.

Szóval ne aggódj, ezzel azt akartam írni, hogy nem mindenkinek nyílik ki a méhszája a szülés előtt már hetekkel/napokkal.

Könnyű szülést!

2 kislány anyukája

2012. jan. 10. 19:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Első vagyok.

Igen, az a flowmetria.

De akkor örülök,ha azzal minden oké.

2012. jan. 10. 20:59
 5/5 anonim ***** válasza:
Szia! 30. héttől 3-as volt a lepényem, 1 héttel még is túlhordtam. A 132-139 közötti szívhang teljesen normális, nincsen vele semmi baj, én úgy tudom, hogy 130 alatt számít rossznak. A másik lényeg, hogy amikor mozog, felugorjon 160 fölé. Az pedig,hogy nem aludt, lényegtelen.
2012. jan. 10. 22:05

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!