Ilyen adatokkal túl fogom hordani a babát?
Holnap töltöm a 39.hetet. A méhszájam már egy ideje 1110-es. Ma voltam uh-n, ahol a lepény 2-es,3-as fokban érett. Remélem nem fogom túlhordani...ha már ilyen a méhlepény nem lesuz belőle túlhordás ugye?
Ma nst-n, a baba szívhangja végig 140 alatt volt. 132-139között mozgott. Nem mondták, hogy baj lenne, de engem kicsit aggaszt, hogy 140alatti. Ráadásul nem aludt a babám. Nálatok is volt ilyen?
Nem lehet megmondani.
Első babámat 40+2 szültem.
33. héttől nyitva voltam, lepény a 36. héttől 2-3 fokban érett volt. Igaz a szívhang mindvégig a normál tartományban volt.
Lehet,hogy érdemes lenne elmenned holnap is nst-re,és ha nem megy a normél tartományba a szívhang akkor csináltatni egy flowmetriát.
Egyáltalán nem biztos. én C3000-rel feküdtem be, mert a babám szívhangja 180 fölött volt egy délután (amúgy is mozgékony volt végig, és azóta is...), ez egy péntek volt. Utána minden rendben volt, de befektettek. Vasárnap távozott a nyákdugó és kedden (a kiírás napján)este már a szülőszobára küldtek, szerdára meglett a második babánk.
Kedd éjjel amikor már nem aludtam és megvizsgáltak, 1 ujjnyira voltam nyitva, de a méhszáj teljesen ellaposodott.
Szóval ne aggódj, ezzel azt akartam írni, hogy nem mindenkinek nyílik ki a méhszája a szülés előtt már hetekkel/napokkal.
Könnyű szülést!
2 kislány anyukája
Első vagyok.
Igen, az a flowmetria.
De akkor örülök,ha azzal minden oké.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!