Van valaki, akinek az orvosi dr. Dubecz Dániel Vácon? Lenne néhány kérdésem!
Figyelt kérdés
Minden érdekelne vele kapcsolatban, még sosem voltam nála, de babát tervezünk és állítólag jó orvos. Szeretnék hozzá elmenni még a teherbeesés előtt. Mennyibe kerül nála egy vizsgálat? Tényleg jó orvos? Ajánl vitaminokat? Minden más infó is érdekel, köszönöm!2012. jan. 7. 10:06
1/4 A kérdező kommentje:
Bocsánat, természetesen *orvosa!
2012. jan. 7. 10:14
2/4 anonim válasza:
Szia,
Én 4 éve szültem nála és áprilisra várjuk a másodikat szintén hozzá járok:)
Szerintem nagyon jó orvos,rendes,a századik kérdésre is válaszol,ugyanakkor laza,nincs elszállva magától:)
8000 e ft egy rendelés.
Marcsi volt a szülésznőm,róla és a kórházról is jókat tudok mondani.Nem egy Hilton,de segítőkész mindenki,ami a legfontosabb:)
Kandász Andrea féle szülőszoba videókban,amúgy van szülés Vácott,ahol Dubecz doktor és Marcsi volt a szülésznő,esetleg nézd meg:
www.pocikabogi.multiply.com
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm! :)
2012. jan. 11. 20:42
4/4 anonim válasza:
Én hozzá jártam, nagyon rendes doki, meg voltam elégedve vele.
Ha bármilyen kérdésed van, írj!
Régi a kérdés, miért lett kiemelve? Már terhes vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!