Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Ha alszik a baba akkor lehet...

Ha alszik a baba akkor lehet rossz a CTg eredménye?

Figyelt kérdés
Nekem tegnap elég alacsony, beszűkült volt ezért átküldtek uh-ra áramlásvizsgálatra ami normális volt. A dokimmal csak hétfőn tudok beszélni. A baba végig aludt a vizsgálatok alatt. Az uh-os hölgyet kérdeztem, hogy jól van-e a baba és azt mondta,h. Igen,jól, talán csak a ferontokat érzi. Csak azért aggódom mert a dokimmal nem tudok beszélni. Nektek volt hasonló? Ha jó az áramlás akkor nem lehet baja, ugye?
2012. jan. 6. 10:58
 1/9 anonim ***** válasza:

Ha aludt a babám, akkor elkezdték piszkálni, és nem hagyták annyiban. Volt, hogy megismételték utána a vizsgálatot még egyszer.

De ha jó az áramlásvizsgálat, akkor reméljük semmi baj sincs. Biztos szóltak volna, ha gond lenne.

2012. jan. 6. 11:02
 2/9 A kérdező kommentje:
Őt is piszkálták meg előre kellett hajolnom stb...de nem ébredt fel. Persz hazafelé meg ki akarta rúgni a ház oldalát.
2012. jan. 6. 11:31
 3/9 anonim ***** válasza:

A kis huncut. :) Tudja ő, hogy mikor kell pihenni.

Figyelj, ha mozog, érzed őt, és jó volt az áramlásvizsgálat eredménye is, akkor szerintem ne aggódj!

2012. jan. 6. 11:33
 4/9 A kérdező kommentje:

Mozog de már azért nem úgy mint a 2héttel ezelőtt. Már nem olyan aktív, hogy egész nap szétrúg de végülis a jövő hét vasárnapra vagyok kiírva szóval gondolom már kezd kicsi lenni neki a hely. Már olyan nagypapásan mozog, csak néha gyorsul be. :)

Hétfőn mindenképpen felkeresem a dokimat, remélem addig nem lesz gond.

Köszönöm a válaszod!

2012. jan. 6. 12:52
 5/9 anonim ***** válasza:

Nekem szinte mindig aludt s ébresztegették.

De ettől függetlenül mindig jó volt a ctg eredmény.

2012. jan. 6. 14:52
 6/9 anonim ***** válasza:

Igen, olyankor gyengebb az nst. Nem igazan latni belole a reakcioit, nem nagyon valtozik a szivveres, es lassabb, mint eber allapotban.

Ugye az nst-nek meg az lenne a lenyege, hogy lassak rajta, hogy a szivveres normal mertekben reagal-e kulonbozo dolgokra: peldaul ha van mehosszehuzodas, akkor is megugrik, vagy ha a baba mozog, akkor is megugrik. Ezek az aramlasok jok, mert azt jelzi, hogy a baba megfelelo ellatast kap, megfeleloen reagal a dolgokra.

Ha alszik, akkor ez nem igazan latszik.

Ezert probaljak meg piszkalni, de van, hogy annyira alszanak, hogy nem tudnak veluk mit csinalni.

Az en fiam bent (is) orokmozgo volt, persze 4 nst-bol 3-at vegigaludt. Egyszer az orvos ugy megrazta a pocakomat, hogy csak neztem nagyot, mert mar 20 perce voltam a gepen es meg mindig kb semmit nem lehetett latni, csak a nyugalmi allapotot. Nah, akkor mozdult egyet a fiam, a szivhangja is valtozott, majd ismet nyugi lett es en mehettem haza.

2012. jan. 6. 15:52
 7/9 A kérdező kommentje:
1 kiugrás nekem is van rajta amikor beletenyerelt finoman a hölgy aki aki csinálta. Gondolom akkor megmozdulhatott bár erre nem emlékszem. A többi meg olyan 120 és 130 között mozgott erre mondta, h. Kicsit alacsonynak találja. Azt olvastam itt a neten,h. 120 és 160 között jó. Most számolgatom a mozgását, mozog amennyit kell d de tény,h. Már csak kicsiket mozdul meg olyan lassan megfontoltan. :O Köszönöm a válaszaitokat és várok még továbbiakat.
2012. jan. 6. 18:16
 8/9 anonim ***** válasza:
Szia! Biztosan minden rendben van! Az én babám is ugyan ezt csinálta. Amíg kint vártunk, addig mindig majd kirúgta az oldalam. Ahogy bementünk, és feltettek a gépre, mint akit elvágtak, rögtön bealudt, és nem akart mozgolódni. Minden egyes alkalommal csokit kellett ennem, vagy kólát innom, hogy felkeljen végre. Egyszer volt szerencsém, amikor 4d-s Uh-n voltunk, pont felébredt.:)
2012. jan. 6. 20:17
 9/9 anonim ***** válasza:

Nekem még a popóját is finoman ütögette a nőci, néha megugrott a szívhang, de vagy 2 alkalommal egyenletes maradt végig, úgy aludt hogy nem is érdekelte, hogy nyomkodják :)

Ha normál tartományba esik (120-160ig azt hiszem, de utána kellene nézni...) akkor nagy baj nem lehet.

No meg az áramlás, ha jó, azt jelenti hogy jó a lepényi ellátottság, avagy jól érzi magát odabent.

2012. jan. 7. 15:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!