Ha alszik a baba akkor lehet rossz a CTg eredménye?
Ha aludt a babám, akkor elkezdték piszkálni, és nem hagyták annyiban. Volt, hogy megismételték utána a vizsgálatot még egyszer.
De ha jó az áramlásvizsgálat, akkor reméljük semmi baj sincs. Biztos szóltak volna, ha gond lenne.
A kis huncut. :) Tudja ő, hogy mikor kell pihenni.
Figyelj, ha mozog, érzed őt, és jó volt az áramlásvizsgálat eredménye is, akkor szerintem ne aggódj!
Mozog de már azért nem úgy mint a 2héttel ezelőtt. Már nem olyan aktív, hogy egész nap szétrúg de végülis a jövő hét vasárnapra vagyok kiírva szóval gondolom már kezd kicsi lenni neki a hely. Már olyan nagypapásan mozog, csak néha gyorsul be. :)
Hétfőn mindenképpen felkeresem a dokimat, remélem addig nem lesz gond.
Köszönöm a válaszod!
Nekem szinte mindig aludt s ébresztegették.
De ettől függetlenül mindig jó volt a ctg eredmény.
Igen, olyankor gyengebb az nst. Nem igazan latni belole a reakcioit, nem nagyon valtozik a szivveres, es lassabb, mint eber allapotban.
Ugye az nst-nek meg az lenne a lenyege, hogy lassak rajta, hogy a szivveres normal mertekben reagal-e kulonbozo dolgokra: peldaul ha van mehosszehuzodas, akkor is megugrik, vagy ha a baba mozog, akkor is megugrik. Ezek az aramlasok jok, mert azt jelzi, hogy a baba megfelelo ellatast kap, megfeleloen reagal a dolgokra.
Ha alszik, akkor ez nem igazan latszik.
Ezert probaljak meg piszkalni, de van, hogy annyira alszanak, hogy nem tudnak veluk mit csinalni.
Az en fiam bent (is) orokmozgo volt, persze 4 nst-bol 3-at vegigaludt. Egyszer az orvos ugy megrazta a pocakomat, hogy csak neztem nagyot, mert mar 20 perce voltam a gepen es meg mindig kb semmit nem lehetett latni, csak a nyugalmi allapotot. Nah, akkor mozdult egyet a fiam, a szivhangja is valtozott, majd ismet nyugi lett es en mehettem haza.
Nekem még a popóját is finoman ütögette a nőci, néha megugrott a szívhang, de vagy 2 alkalommal egyenletes maradt végig, úgy aludt hogy nem is érdekelte, hogy nyomkodják :)
Ha normál tartományba esik (120-160ig azt hiszem, de utána kellene nézni...) akkor nagy baj nem lehet.
No meg az áramlás, ha jó, azt jelenti hogy jó a lepényi ellátottság, avagy jól érzi magát odabent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!