Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » Szülés után még mennyi ideig...

Szülés után még mennyi ideig éreztétek úgy hogy mozog a baba odabennt?

Figyelt kérdés
2009. máj. 22. 21:46
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Én tudom mire gondlsz, én is érztem mozgolódást odabent, nagyon furcsa. Kb 5 hó múlva lett vége állítólag a belső szerveink rendeződnek alapállapotba. Nem diliztél be nyugi:-)
2009. máj. 22. 22:44
 12/14 anonim ***** válasza:

Én is éreztem, de én szülés után csak néhány napig. Ritkán. Általában amikor tevékenykedtem valamit. Emlékszem, hogy szülét után két nappal éreztem egy pillanatig a legintenzívebben, akkor oda is kaptam a hasamhoz, ami már lapos volt és amikor tudatosult bennem, hogy már nincs benne baba, akkor iszonyatos bőgésbe kezdtem.

Magam sem értettem, hogy miért, mert nagyon örültem, hogy már kint van, különösebben nem voltam odáig a terhességért és a nagy pocakért az utolsó hetekben, de akkor egy pillanatig mégis csalódott voltam és döbbent, hogy már nincs bennem a fiam. Ki érti ezt?

Szerintem nem a képzeletem játszott velem, hanem tényleg éreztem valamit, méghozzá vagy a méhem húzódott vissza, vagy a belső szervek rendeződtek a helyükre, mert azokban a napokban nagyon görcsölt a gyomrom is és a doki azt mondta, hogy a visszarendeződés miatt fájhat.

2009. máj. 22. 23:23
 13/14 anonim ***** válasza:

Nekem is hiányzik a pocak,alapjában véve nagyon jól viseltem a terhességet még az utolsó heteket is,leszámítva a kellemetlen hasfeszüléseket.Sőt nagyon szerettem pocakos lenni,úgyhogy nekem is sokszor hiányzik a baba ,,bentről",de már egyre ritkábban érzem a ,,mocorgásokat".De az előzőhöz hasonlóan én is nehezen viseltem,hogy már nincs a pocakban senki,de persze azt az örömet van aki pótolja:-)

Egy két hós kislány anyukája

2009. máj. 23. 00:08
 14/14 anonim ***** válasza:
Tudom míről beszélsz én is érzem pedig már 6 hónapja szültem. Tényleg nagyon fura. Ehezz hasonló kérdést én is tettem fel régebben és azt irták a belek és a belsőszervek rendeződnek visszafele. Ne aggodj mert nem vagy egyedül ezzel.
2009. máj. 23. 09:23
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!