A 6 hét letelte után ugye lehet majd tampont használni?
Szia! Ennél a kérdésnél már több választ is találtam :)
http://www.gyakorikerdesek.hu/gyerekvallalas-neveles__szules..
Hát nekem mindkét szülés után 1 év múlva jött csak meg a mensim :) Ennyi idő elteltével már simán használhattam tampont!
Ha 6 hét múlva jött volna meg a mensi, még szerintem betéteztem volna először, de nem tudom, mert nem így jártam.
Nem, sajnos csak a masodik mensinel lehet, de akkor is csak akkor, ha az elso es a masodik mensi kozott nem telnek el honapok. (Azert irom igy, mert ha valaki szoptat, akkor nem biztos, hogy minden honapban mensizik.)
Azt mondta a dokim, hogy az elso mensinel is azert nem lehet, mert a gyermekagyi verzes es az elso mensi kozott altalaban nem 3-4 het telik el, igy a tobb es darabosabb verzes lehet, mint egy normal mensinel es a tampon a darabos verzessel nem fer ossze.
En is gyuloltem a betetet, a szulessel nem volt semmi bajom, a szules utani betethasznalat idegesitett a legjobban. De valahogy meg atveszeltem az elso mensiket is betettel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!